Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Angeli
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Lieve Angeli,
Dankjewel voor je geduld en er voor me te zijn.
Liefs, ND.




Ervaring van ND met waarzegster Angeli   Ervaring van ND met waarzegster Angeli   Ervaring van ND geplaatst op 26 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  bedankt voor het mooie gesprek. hoop dat uw voorspellingen uitkomen.




Ervaring van nm met waarzegster Angeli   Ervaring van nm met waarzegster Angeli   Ervaring van nm geplaatst op 29 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Angeli, Dank voor uw korte maar zeer duidelijk antwoord, u heeft mij een zeer goed gevoel gegeven en ik zal er zeker rekening meehouden. Ik zal ook jou advies volgen. Alles wat u beschreef, had ik al gevoeld. Ik bedank u van harte.




Ervaring van PPD met waarzegster Angeli   Ervaring van PPD met waarzegster Angeli   Ervaring van PPD geplaatst op 26 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Opnieuw had je het juist Angeli. Door mijn twijfels heen hield je vast aan wat je had voorspeld en nu enkele weken later krijg je toch gelijk. Het was even wachten maar het eindresultaat is zuiver zoals jij het had gezien.




Ervaring van Jim met waarzegster Angeli   Ervaring van Jim met waarzegster Angeli   Ervaring van Jim geplaatst op 4 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Eerlijk oprecht professioneel.




Ervaring van griet met waarzegster Angeli   Ervaring van griet met waarzegster Angeli   Ervaring van griet geplaatst op 8 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Dankjewel voor de eerlijke en duidelijke antwoorden. Ik vertrouw erop en zal u zeker nog eens bellen.




Ervaring van Sas met waarzegster Angeli   Ervaring van Sas met waarzegster Angeli   Ervaring van Sas geplaatst op 22 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Angeli is zuiver medium, zeg eerlijk hoe het er voorstaat maar ook wat je eigen verantwoordelijkheid is. Kan totaal details in gaan kortom vind haar super goed.




Ervaring van Elsa met waarzegster Angeli   Ervaring van Elsa met waarzegster Angeli   Ervaring van Elsa geplaatst op 18 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Angeli je had gelijk, ik ben op gesprek geweest en de samenwerking wordt niet stopgezet. Ik vertrouw op de andere voorspellingen en wacht het rustig af. Dank je voor jouw luisterend oor de voorbije dagen X.




Ervaring van Mama met waarzegster Angeli   Ervaring van Mama met waarzegster Angeli   Ervaring van Mama geplaatst op 8 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Dankjewel voor het fijn gesprekje. Ik wacht oktober af en hoop dat er dan idd nieuwe positieve ontwikkelingen ontstaan en hij dan eindelijk naar zijn gevoel luistert ipv zijn omgeving. Lieve groetjes X.




Ervaring van Mama met waarzegster Angeli   Ervaring van Mama met waarzegster Angeli   Ervaring van Mama geplaatst op 26 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Dank je wel. je hebt me gerustgesteld met rake dingen te zeggen.




Ervaring van Marina. met waarzegster Angeli   Ervaring van Marina. met waarzegster Angeli   Ervaring van Marina. geplaatst op 2 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  bedankt voor dit mooie gesprek. deze voorspellingen zijn rakend. door me moed in te spreken kom ik op een fijne manier verder in mijn leven.de vorige voorspellingen zijn perfect uitgekomen. veel dankbaarheid daarvoor. groetjes.




Ervaring van isabel met waarzegster Angeli   Ervaring van isabel met waarzegster Angeli   Ervaring van isabel geplaatst op 21 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Een zeer oprecht medium. Ze staat echt in contact met god en toch is ze practisch, niet zweverig. Ze zei dingen die ze zeker niet kon weten en voorspellingen die ik al eerder heb gehoord . Ze houdt je niet onnodig aan de lijn. Liefs Devy.




Ervaring van Devy met waarzegster Angeli   Ervaring van Devy met waarzegster Angeli   Ervaring van Devy geplaatst op 10 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Wow, Angeli. Je zal het je niet beklagen als je haar belt. Je bent echt een topper.




Ervaring van Berlinda met waarzegster Angeli   Ervaring van Berlinda met waarzegster Angeli   Ervaring van Berlinda geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  ongeloofelijk wat deze dame allemaal kan vertellen,.heel veel wat correct was. Een echte aanrader. Dank je wel.




Ervaring van isabel met waarzegster Angeli   Ervaring van isabel met waarzegster Angeli   Ervaring van isabel geplaatst op 22 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Lieve Angeli, je bent echt oprecht en direct.
Alles wat je hebt gezegd is precies zo uitgekomen.
Bel je snel weer eens op.




Ervaring van Christina met waarzegster Angeli   Ervaring van Christina met waarzegster Angeli   Ervaring van Christina geplaatst op 7 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Heldere trefzekere Reading. Geduldige uitleg. Lieve, warme vrouw met bijzondere gave.




Ervaring van I met waarzegster Angeli   Ervaring van I met waarzegster Angeli   Ervaring van I geplaatst op 1 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Beste Angeli,
Alles wat je mij vertelde over mijn verleden klopte ongelooflijk.echt verbazingwekkend. Je bent voor mij een.Top medium.
Heel veel dank. Truus.




Ervaring van Truus met waarzegster Angeli   Ervaring van Truus met waarzegster Angeli   Ervaring van Truus geplaatst op 19 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  oprecht medium. geen onzinnige uitspraken. belangrijkste is reeds uit gekomen ze heeft mij alleszins een heel gelukkig gevoel meegegeven voor de komende periode. VEEL DANK.




Ervaring van ronald met waarzegster Angeli   Ervaring van ronald met waarzegster Angeli   Ervaring van ronald geplaatst op 9 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  AAN ALLE / een gelukkige nieuwe start voor 2017. tevens voor het ganse team veel geluk en liefde toegewenst. ook voor mijn collega s namens angeli.




Ervaring van angeli met waarzegster Angeli   Ervaring van angeli met waarzegster Angeli   Ervaring van angeli geplaatst op 29 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Je bent heel goed, ongelooflijk hoe je de toekomst van mij en mijn partner kon omschrijven. We halen er veel steun en kracht uit.
Je bent oprecht en heel gericht kom je tot de kern van de belangrijke zaken.
Bedankt.




Ervaring van Eva en Ilse met waarzegster Angeli   Ervaring van Eva en Ilse met waarzegster Angeli   Ervaring van Eva en Ilse geplaatst op 15 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Eerlijk en oprecht dank je wel voor de reading. Zal je zeker terugbellen groetjes.




Ervaring van Loridana met waarzegster Angeli   Ervaring van Loridana met waarzegster Angeli   Ervaring van Loridana geplaatst op 29 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Zuiver en heel goed medium. Fijn om mee te praten.kissy.




Ervaring van kissy met waarzegster Angeli   Ervaring van kissy met waarzegster Angeli   Ervaring van kissy geplaatst op 4 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Up to the point, no nonsens. Fijn en verhelderend. Prettig en goed medium.




Ervaring van An met waarzegster Angeli   Ervaring van An met waarzegster Angeli   Ervaring van An geplaatst op 6 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angeli
  Ervaring met waarzegster Angeli
  Krachtig. Duidelijk en geen zwevende verhalen. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Angeli   Ervaring van Anoniem met waarzegster Angeli   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Angeli  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden