Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Anne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Ik vergeet elke keer iets te schrijven voor jou lieve Anne. jouw rust en helderwetendheid doen me super goed. Elke keer weer. Je bent een fijn mens om zo vertrouwd mee te praten .




Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne,
Een fijn, duidelijk en verhelderd gesprek gehad met jou vandaag. Je hebt me geholpen om inzicht te krijgen in mezelf en mijn omgeving op een respectvolle, rustige, eerlijke en geduldige manier. De handvaten en raad die aangereikt hebt zorgen ervoor dat ik weer verder kan. Dank je wel voor je rust, geduld en eerlijkheid.




Ervaring van Inge met waarzegster Anne   Ervaring van Inge met waarzegster Anne   Ervaring van Inge geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne brengt je bij jezelf .en belooft geen gouden bergen. maar is realistisch en helpt je te helen.




Ervaring van Ria met waarzegster Anne   Ervaring van Ria met waarzegster Anne   Ervaring van Ria geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Dag Anne, Hartelijk dank vr de meditatie van daarnet. Sorry vr het abrupte gesprekseinde. warme groet, Myriam.




Ervaring van Myriam met waarzegster Anne   Ervaring van Myriam met waarzegster Anne   Ervaring van Myriam geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, ik ben heel blij dat u zo goed bent.

Nogmaals bedankt voor het fijne gesprek. Ik blijf vertrouwen houden in jou.




Ervaring van Chantalle met waarzegster Anne   Ervaring van Chantalle met waarzegster Anne   Ervaring van Chantalle geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Echt een bijzondere vrouw. Wil je rust en helderheid in zaken bel Anne. Ik bel haar sinds 2 jaar jammer dat ik haar niet eerder opmerkte op deze site. Oprecht, eerlijk, rustgevend, liefdevol, heel heldervoelend. Heb er net gesproken in de 3 min tijd heeft ze me zo fantastisch geholpen. Heb weer wat hoop.




Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Thanks Anne for your patience today. This has been such a long and difficult road. Your kindness and support, as ever, is much appreciated. X.




Ervaring van Wendy met waarzegster Anne   Ervaring van Wendy met waarzegster Anne   Ervaring van Wendy geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Vandaag een geweldige, effectieve consult en healing van jou gekregen. Je kunt heel duidelijk situaties uit verleden, heden en toekomst schetsen en inzicht geven. Heel erg bedankt hiervoor.




Ervaring van P met waarzegster Anne   Ervaring van P met waarzegster Anne   Ervaring van P geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Vandaag telefonisch consult gehad. Wat een rustgevend en eerlijke Reading. Ze legt duidelijk en mooi uit wat er gaande is en wat je kan doen en wat je te verwachten staat. Nu durf ik de stappen te zetten die ik normaal niet zou doen.
Dank voor je raad. Ik ga je nummer zeker bewaren.




Ervaring van Ben met waarzegster Anne   Ervaring van Ben met waarzegster Anne   Ervaring van Ben geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, je hebt me weer zo gigantisch goed geholpen om los te laten. Ik voel me sterker, heb letterlijk meer lucht en ik voel nu ruimte voor nieuwe dingen. Dank je, ook namens mijn schoonmoeder. Je hebt ons na haar overgaan dichter bij elkaar gebracht. Met veel liefde en dank.




Ervaring van Else met waarzegster Anne   Ervaring van Else met waarzegster Anne   Ervaring van Else geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, op een zachtmoedige en eerbiedige wijze sta je mensen bij in hun vragen. Je bent begripvol en niet oordelend. Je brengt mij iedere keer weer bij mijn hart waardoor ik meer inzicht krijg in mijn zijn in de wereld. Je bent hoogbewust en je doorziet en voelt situaties goed aan. Je wijst mensen de weg en geeft dingen mee waardoor je weer verder kunt op het levenspad. Aan jou heb je heel veel. Chapeau. Mooi mens.




Ervaring van Sandra met waarzegster Anne   Ervaring van Sandra met waarzegster Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne is fantastish. Rustig voorkomen en super heldervoelend. Fijn hoe ze zo goed energien kan lezen binnen een mum van tijd ook van andere mensen. Een zeer oprechte dame die je zeker niet naar de mond praat.




Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Dank u mevrouw Anne. Was zeer duidelijk en ik ga dit ook echt doen. Uw bevestiging was heel fijn. Nogmaals dank.




Ervaring van San met waarzegster Anne   Ervaring van San met waarzegster Anne   Ervaring van San geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Gisteren weer een zeer mooie en waardevolle reading gehad van Anne.
Dingen die zij zegt komen uit en zij kan zeer goed invoelen op personen en situaties. Altijd fijn om met Anne te praten.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Beste Anne,
Ik heb je een paar keer gesproken afgelopen maanden en elke keer voel jij tot aan de details aan wat er speelt. Je weet het ook heel begripvol en rustig over te brengen waardoor ik zelf ook het vertrouwen krijg dat alles weer goed gaat komen.

De tijd zal het leren en ik ga rustig verder voor mezelf en hoop dat je voorspellingen uit gaat komen m.b.t mijn geliefde.
We moeten elkaar nu loslaten zodat hij de weg weer naar mij toe kan vinden vanuit zijn eigen kracht en gevoel.

Liefs A
.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Dank u voor het gesprek. Het was fijn te horen wat je wist dank u gr.




Ervaring van Lydia met waarzegster Anne   Ervaring van Lydia met waarzegster Anne   Ervaring van Lydia geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Hallo Anne, dank je wel voor de healing afgelopen vrijdagavond.
Ik ben weer een stuk verder in mijn genezingsproces. Stap voor stap.
Groeten van Ine.




Ervaring van Ine met waarzegster Anne   Ervaring van Ine met waarzegster Anne   Ervaring van Ine geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Helaas had ik te weinig beltegoed om u langer te spreken. U kwam op mij zeer rustgevend en vriendelijk over met veel begrip. Ik zal uw advies opvolgen en proberen rustig en vriendelijk te blijven. Echter is het vertrouwen naar deze mensen wel weg, want het voelde wederom als een mes in mijn rug, zoals ik u al zei. Dank u wel.




Ervaring van L. met waarzegster Anne   Ervaring van L. met waarzegster Anne   Ervaring van L. geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne

U gaf een geweldige reading. Dank hiervoor. Fantastische ervaring.Het was een heel mooi gesprek dank je voor jou inzichten.
Groetjes Noa.




Ervaring van Noa met waarzegster Anne   Ervaring van Noa met waarzegster Anne   Ervaring van Noa geplaatst op 3 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Wow. anne kan heel goed invoelen. echt super.




Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Het is niet helemaal wat ik wilde horen, maar ik ga zien of het uitkomt. Bedankt.




Ervaring van Cindy met waarzegster Anne   Ervaring van Cindy met waarzegster Anne   Ervaring van Cindy geplaatst op 19 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Erg behulpzaam, geduldige helderziende. Eva.




Ervaring van Eva met waarzegster Anne   Ervaring van Eva met waarzegster Anne   Ervaring van Eva geplaatst op 29 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne helpt mij enorm met haar goede inzichten. Ik word heel rustig als ik met haar in gesprek ben. Zij ziet heel goed wat er aan de hand is . Dankjewel anne.




Ervaring van Margot met waarzegster Anne   Ervaring van Margot met waarzegster Anne   Ervaring van Margot geplaatst op 24 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne,
Hartelijk dank voor je hulp vandaag. Ik sta weer met mn voeten op de grond en kan weer blij zijn met alles. Je bent een topper. Dikke kus, Else.




Ervaring van Else met waarzegster Anne   Ervaring van Else met waarzegster Anne   Ervaring van Else geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne
Je bent alles in een. Een compleet mens met de gave mij in mijn bewustzijn te stimuleren door feedback en bevestiging. Je oordeelt niet maar spreekt vanuit begrip waardoor ik mezelf toe sta mij beter te begrijpen. Ik weet dat de weg van liefde begint bij liefde voor jezelf. Dan alleen kan liefde en compassie voor de ander groeien. Bij deze hobbelige weg heb jij me toch bijgestaan door je inzichten en geduld. Bedankt voor alles.




Ervaring van Sandra met waarzegster Anne   Ervaring van Sandra met waarzegster Anne   Ervaring van Sandra geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne is de 1e die precies kon aangeven, waar ik last van had zonder dat ik er over begon. Weet je hoe fijn het voelt als die bevestigd wordt. Ik ben heel blij met je consult. Harstikke bedankt.




Ervaring van joy met waarzegster Anne   Ervaring van joy met waarzegster Anne   Ervaring van joy geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne kan je bij je oorspronkelijke pijn brengen zodat je het kan transformeren Nu. ik heb een paar gebeld en het heeft me iedere keer veel gegeven.




Ervaring van Ria met waarzegster Anne   Ervaring van Ria met waarzegster Anne   Ervaring van Ria geplaatst op 15 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne, een hele prettige, rustige, wijze en doortastende persoon. Een heel warm gesprek waarin ze mij echt geholpen heeft. Van veel onverwerkt verdiet wist zij de oorzaak te vinden en het vervolgens te accepteren en een plek te geven. Heel mooi en heel veel aan gehad. een hele grote dankjewel en echt aan te raden. Liefs Astrid.




Ervaring van Astrid met waarzegster Anne   Ervaring van Astrid met waarzegster Anne   Ervaring van Astrid geplaatst op 9 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Vaak aan de lijn en je helpt mij altijd zo goed. Heel erg bedankt Anne. Liefs L.




Ervaring van Lesley met waarzegster Anne   Ervaring van Lesley met waarzegster Anne   Ervaring van Lesley geplaatst op 18 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne heeft het helemaal goed gehad wat betreft mijn zoon. Ook nu heb ik weer een prachtig consult gehad. Zij voelt heel goed in, voor mij de beste op de lijn. Bedankt Anne.




Ervaring van Jj met waarzegster Anne   Ervaring van Jj met waarzegster Anne   Ervaring van Jj geplaatst op 11 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Dankjewel voor een goed gesprek. Ik heb weer voldoende inzichten en nieuwe invalshoeken gekregen. Bij wat ik eigenlijk al wist om mee verder te kunnen.




Ervaring van Laat op de avond met waarzegster Anne   Ervaring van Laat op de avond met waarzegster Anne   Ervaring van Laat op de avond geplaatst op 11 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Thank you very much Anne for your kind patience and understanding. It helps so that you connect well and comprehend the situation I am in. At times you have even amazed me with some little detail that turned out true. Your support has made all the difference to me. X.




Ervaring van Wendy met waarzegster Anne   Ervaring van Wendy met waarzegster Anne   Ervaring van Wendy geplaatst op 1 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Hoi Anne ik heb u een paar wkn geleden gebeld. Bedankt voor het gesprek ik ben er veel wijzer van geworden. Het heeft me goed gedaan Gr A.




Ervaring van A met waarzegster Anne   Ervaring van A met waarzegster Anne   Ervaring van A geplaatst op 1 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  hallo Anne,

je hebt me altijd al goed geholpen . dank je weer voor het gesprek.




Ervaring van Faith met waarzegster Anne   Ervaring van Faith met waarzegster Anne   Ervaring van Faith geplaatst op 25 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Net je email gelezen

dankjewel Anne,

Liefs.




Ervaring van L. met waarzegster Anne   Ervaring van L. met waarzegster Anne   Ervaring van L. geplaatst op 15 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden