Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Carola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Carola is ongelooflijk zuiver en is mijn favoriet. Ook een hele lieve dame om er mee te praten :) Bedankt. Xx je vaste beller.




Ervaring van K met waarzegster Carola   Ervaring van K met waarzegster Carola   Ervaring van K geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Carola is voor mij de beste. Ze praat me niet naar de mond, met wie ik heerlijk eerlijke gesprekken kan hebben en die er het meest op zit. Dank je lieve Carola. Het is altijd weer fijn met jou te praten en je geeft me telkens weer moed.Ik hoop dat je gelijk krijgt. Liefs.




Ervaring van Hannah met waarzegster Carola   Ervaring van Hannah met waarzegster Carola   Ervaring van Hannah geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Beste Carola. Ik was nogal skeptisch om te bellen maar ik vertrouwde op mijn intuitie. En wat ben ik dankbaar dat ik u heb gesproken zeg. Wat u vertelde kloptte onmiddelijk. Ik stond er niet bij stil maar ik wist nog wel het 1 en ander. Heel triest allemaal. Maar mede door uw fijne reading kan ik zeker aanpakken maar ook in mijn kracht blijven staan. Super veel dank lieve carola. Ik raad u ook echt aan. Dank nogmaals.




Ervaring van San met waarzegster Carola   Ervaring van San met waarzegster Carola   Ervaring van San geplaatst op 3 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  De manier waarop jij dingen kan zien en de details ervan zijn ongelofelijk. De correcte situatie en de nodige tools oplossingsgericht aangeven daar ben je veruit de beste in, dank je wel Carola.




Ervaring van ongeduldje met waarzegster Carola   Ervaring van ongeduldje met waarzegster Carola   Ervaring van ongeduldje geplaatst op 2 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Carola is een ontzettend fijn medium. Ze komt met rake inzichten, is altijd vriendelijk en weet me iedere keer weer gerust te stellen. Dank je wel, Carola. Liefs van een vaste klant.




Ervaring van Dar met waarzegster Carola   Ervaring van Dar met waarzegster Carola   Ervaring van Dar geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Zo blij van je terug te kunnen horen. Bedankt keer op keer voor de leuke gesprekken. Zou het niet meer kunnen missen. Je bent de beste en verdient alle sterren. xx.




Ervaring van Madam met waarzegster Carola   Ervaring van Madam met waarzegster Carola   Ervaring van Madam geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Deze vrouw is top .
Bij haar eerste zin was ik gewoon sprakeloos. Spot on.




Ervaring van R. met waarzegster Carola   Ervaring van R. met waarzegster Carola   Ervaring van R. geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Lieve Carola, heb je de laatste tijd wel vaak gebeld maar nooit echt kunnen bedanken voor de tijd was afgelopen. Dank je wel dat je er altijd op zo een eerlijke correcte manier bent voor me. Je bent top in wat je doet met je invoelen. Maar los daarvan ook een topmadam op alle vlakken. Het lijkt me soms heel uitzichtloos, maar ik weet dat ik er wel doorkom dankzij jou eerlijke hulp en je voelsprieten en hart van goud.
Dank je wel voor alles.




Ervaring van E met waarzegster Carola   Ervaring van E met waarzegster Carola   Ervaring van E geplaatst op 25 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Gewoon echt een super mens en medium . zeker een aanrader .




Ervaring van J met waarzegster Carola   Ervaring van J met waarzegster Carola   Ervaring van J geplaatst op 3 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Carola, dank je. Je bent goed en altijd gefocust. Heel fijn en krijg ik altijd antwoord. Wees trots op je werk.




Ervaring van Mo met waarzegster Carola   Ervaring van Mo met waarzegster Carola   Ervaring van Mo geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Zij voelt perfect aan. Zij is een topmedium. een topper . Merci .




Ervaring van Nikkie met waarzegster Carola   Ervaring van Nikkie met waarzegster Carola   Ervaring van Nikkie geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Hele lieve vrouw, komt ook altijd met rake inzichten en weet goed om te gaan met haar bellers. Is eerlijk maar lief. Hoop dat je voorspellingen uit mogen komen Carola. Heb je nu paar keer gesproken en je bent een zuivere collega. Ik laat het je weten als ik meer weet.




Ervaring van S met waarzegster Carola   Ervaring van S met waarzegster Carola   Ervaring van S geplaatst op 23 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Top helderziende op deze lijn.
Heb carola meerdere keren gesproken en ze is echt super goed.


Groetjes,
Omata.




Ervaring van Omata met waarzegster Carola   Ervaring van Omata met waarzegster Carola   Ervaring van Omata geplaatst op 13 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Carola kan heel snel en goed invoelen. "wat een prachtige medium met mooie gaves*<3 .




Ervaring van S met waarzegster Carola   Ervaring van S met waarzegster Carola   Ervaring van S geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Beste Carola,

Dank voor de adviezen en het super mooie consult. Ik kijk uit naar nummer 2 en al het moois dat daaruit mag voortkomen. Ik zal u bellen wanneer uw voorspelling een feit is.

Liefs Guanita.




Ervaring van Guanita met waarzegster Carola   Ervaring van Guanita met waarzegster Carola   Ervaring van Guanita geplaatst op 1 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Lieve lieve Carola, ik vind je echt het beste online medium. Ik heb zoveel aan jouw consults. Dank je. Liefs, Zeliha.




Ervaring van Zeliha met waarzegster Carola   Ervaring van Zeliha met waarzegster Carola   Ervaring van Zeliha geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Wow, wat mooi hoe ze dingen kon benoemen. <3 .




Ervaring van S.D. met waarzegster Carola   Ervaring van S.D. met waarzegster Carola   Ervaring van S.D. geplaatst op 20 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Woww, nooit deze dame eerder gebeld, wel vaker op de lijn gezien, echt top. ze kon veel zie en wat een prettige persoon is ze om mee te praten.




Ervaring van S met waarzegster Carola   Ervaring van S met waarzegster Carola   Ervaring van S geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Lieve Carola, zoals je hebt aangegeven is het gelopen. Ik ben er blij mee. We gaan samen verder en dit keer vol vertrouwen.




Ervaring van Ano met waarzegster Carola   Ervaring van Ano met waarzegster Carola   Ervaring van Ano geplaatst op 15 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Carola, je hebt het goed wat betreft de sollicitatie. Ook mijn zoon voel je goed aan. Topper ben je.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Carola   Ervaring van Anoniem met waarzegster Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Bedankt voor het geven van zo mooie inzichten.
Bedankt , ik laat het u weten .u bent een goed helderziende.




Ervaring van Edina met waarzegster Carola   Ervaring van Edina met waarzegster Carola   Ervaring van Edina geplaatst op 27 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Een toppertje. 10 sterren. Groetjes madam .ik hou je op de hoogte x.




Ervaring van Madam met waarzegster Carola   Ervaring van Madam met waarzegster Carola   Ervaring van Madam geplaatst op 25 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Carola voor de eerste keer gesproken deze nacht. Ze bracht zo'n rust over mij, en ze voelde perfect aan wat er speelde rond mij en in mij. Carola bedankt voor de goede raad en positieve woorden. U hebt mij terug hoop gegeven.
Ik bel u zeker nog terug. U bent een fantastische vrouw met een wonderlijke gave. Dank u .




Ervaring van rit met waarzegster Carola   Ervaring van rit met waarzegster Carola   Ervaring van rit geplaatst op 25 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Lieve Carola,
Ik wil je weer ontzettend bedanken voor je mooie en verhelderende consult.
Zo fijn hoe eerlijk en duidelijk je iedere situatie kan weergeven zonder er doekjes om te winden.
Want uiteindelijk is dat hetgeen waar het om gaat.
Ik laat je zeker weten of dat E. contact met mij opzoekt om toch vriendschap te willen en besef mij nu dat dat wel gaat ook o.a. onder mijn voorwaarde en niet alleen onder zijn wensen.
Slaap lekker en ik spreek je later weet.
Lieve groetjes, A.




Ervaring van Klok A. met waarzegster Carola   Ervaring van Klok A. met waarzegster Carola   Ervaring van Klok A. geplaatst op 14 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Zoals jij mij zei: ze komt snel met de kinderen langs en inderdaad daar was ze. Was heel leuk en het vierkantenbordje waren de vierkanten dozen van de hamburgers. Nu weer eens zien wat er nog meer gaat komen wat jij mij vertelt heb. Maar zoals altijd zal jij wederom de waarheid gezegd hebben. Thanx C.




Ervaring van collega met waarzegster Carola   Ervaring van collega met waarzegster Carola   Ervaring van collega geplaatst op 10 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Lieve Carola,

Ik heb jou van de week twee keer vrij lang gesproken, omdat het einde van afgelopen jaar niet helemaal zo gelopen was zoals we beiden hadden verwacht. En toch weet ik dat jij gelijk hebt met wat er nog gaat komen. Je hebt mij mijn eigen persoonlijke groei laten inzien en ik weet dat deze belangrijker is dan de band met de ander. Jij bent een heel fijn persoon om mee te praten, vertelt geen sprookjes en houdt mij op mijn eigen pad. Jouw vertrouwen sterkt mijn vertrouwen, omdat je tot nu toe altijd gelijk had. Vanuit mijn hart, dank je wel.




Ervaring van S. met waarzegster Carola   Ervaring van S. met waarzegster Carola   Ervaring van S. geplaatst op 7 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Hoi Carola, tjee de dingen die jij vertelt kloppen steeds. Je had het over een boven gebit. en mijn kies brak af. Ook de ring die jij zag kan ik nu plaatsen. Ze heeft de trouwring van haar oma gehad. Nu nog wachten op de vierkanten bordjes en de rest. Maar het contact is snel verbeterd en de afspraak ligt daar. Je had het over een cursus en die gaan we samen doen. Thanx je bent in een woord super en ga zo door.




Ervaring van collega met waarzegster Carola   Ervaring van collega met waarzegster Carola   Ervaring van collega geplaatst op 6 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Carola, meteen de juiste energie. je beschreef de persoon waarover ik de vraag stelde tot in detail. Dank, Anna.




Ervaring van Anna met waarzegster Carola   Ervaring van Anna met waarzegster Carola   Ervaring van Anna geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Je bent heel snel en goed. Je kon alles zo goed vertellen. om kippenvel van te krijgen.
tot hoors.
liefs
christel.




Ervaring van christel met waarzegster Carola   Ervaring van christel met waarzegster Carola   Ervaring van christel geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Vergeten, maar je verdiend zeker 5 sterrren. xx A.




Ervaring van Klok A. met waarzegster Carola   Ervaring van Klok A. met waarzegster Carola   Ervaring van Klok A. geplaatst op 11 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Lieve Carola,

Heel erg bedankt weer voor het fijne consult wat ik vanavond met je heb gehad. Je hebt mij weer veel inzichten gegeven waar ik verder mee kan.
Ik word altijd weer blij wanneer ik je heb gesproken. Vooral omdat je zo eerlijk bent en er geen doekjes om windt.
Ik bel je zeker weer.
Lieve groetjes, A.
Ps. en mocht ik prijs hebben dan hoor je mij uiteraard direct.




Ervaring van Klok A. met waarzegster Carola   Ervaring van Klok A. met waarzegster Carola   Ervaring van Klok A. geplaatst op 11 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Dank je Carola voor de hulp . Bedankt, Carola , heel erg bedankt. Tina.




Ervaring van Tina met waarzegster Carola   Ervaring van Tina met waarzegster Carola   Ervaring van Tina geplaatst op 30 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Lieve Carola,

Je had gelijk.nog steeds gevoelens en hij ging mij echt niet loslaten. Ook al had hij voor haar gekozen.
Op mijn vakantie kreeg ik een bericht dat hij zn relatie heeft beeindigd, kon zijn gevoel voor mij niet langer onderdrukken.
We zijn weer bij elkaar. Dank voor alle steun en fijne gesprekken en juiste voorspellingen. Ik bel je nog wel eens n keer.
Liefs R.




Ervaring van Beller die alleen naar Thailand ging met waarzegster Carola   Ervaring van Beller die alleen naar Thailand ging met waarzegster Carola   Ervaring van Beller die alleen naar Thailand ging geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Dag Carola, in de telefoonverbinding vannacht zat een kink in de kabel, gelukkig niet in jouw verbinding met boven. Altijd fijn hoe jij de dingen kan bevestigen en benoemen. Hopelijk krijg ik voor de feestdagen de duidelijkheid en rust die in deze situatie voor mij zeer welkom is en hij de hulp die hij nodig heeft. Ik laat het je zeker weten.




Ervaring van S. met waarzegster Carola   Ervaring van S. met waarzegster Carola   Ervaring van S. geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Verhelderend gesprek. Kreeg meer dan ik had verwacht. Heel duidelijk en toekomst met inzichten over mij. Fleur.




Ervaring van Fleur met waarzegster Carola   Ervaring van Fleur met waarzegster Carola   Ervaring van Fleur geplaatst op 22 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden