Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Dirk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Hey Dirk, lang niet gezien op de lijn. Je bent eindelijk terug. Jouw prognoses die je gaf voor de zomer kwamen uit. Sprak je kort gisteren en de extra info die je me meegaf is een ware opsteker. I keep in touch.




Ervaring van Guy met waarzegster Dirk   Ervaring van Guy met waarzegster Dirk   Ervaring van Guy geplaatst op 27 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Ik hou niet van fantastische verhalen, wil de gewone realiteit, en daarom was ik blij jou gekozen te hebben. Goeie babbel, en niks hocus-pocus. Hartelijk dank Dirk, .




Ervaring van Gwedoline met waarzegster Dirk   Ervaring van Gwedoline met waarzegster Dirk   Ervaring van Gwedoline geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag Dirk, onlangs kwamen de problemen boven water waar ik voor vreesde. Ik weet niet hoe je't voor elkaar kreeg, maar op een luttele 15 minuutjes heb je alles voor mij op een rij gezet. Dit hielp me echt vooruit. Bedankt voor je nuchtere down-to-earth analyse.




Ervaring van Corrine met waarzegster Dirk   Ervaring van Corrine met waarzegster Dirk   Ervaring van Corrine geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Heel erg bedankt voor je warme reading Dirk. Het deed me deugd om met jou te praten.




Ervaring van Carine met waarzegster Dirk   Ervaring van Carine met waarzegster Dirk   Ervaring van Carine geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Merci Dirk. Mijn Nederlands is niet zo goed, maar u spreekt ook Frans. En ik ben blij dat ik spreek met jou. Bien vous Julienne.




Ervaring van Julienne met waarzegster Dirk   Ervaring van Julienne met waarzegster Dirk   Ervaring van Julienne geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Goeiedag, ik heb de moeite genomen om in mijn pen te kruipen. Het is normaal niet mijn gewoonte. Meestal doe ik dit om te klagen, maar deze keer niet. U bent een ware hulp geweest en daarvoor wil ik je bedanken. Respect hoor. Jelle.




Ervaring van Jelle met waarzegster Dirk   Ervaring van Jelle met waarzegster Dirk   Ervaring van Jelle geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag, ik ben Andre. Gisterenavond heb ik met u kontakt gehad en ben heel tevreden over u. Het beste, Andre.




Ervaring van Andre met waarzegster Dirk   Ervaring van Andre met waarzegster Dirk   Ervaring van Andre geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dirk, U bent de beste. Hartstikke bedankt, ik was helemaal stomverbaasd met de mond open luisterde ik naar wat u allemaal vertelde. Over O., plannen vakantie, over mijn werk en mijn bazen, het klopte allemaal. Kort en krachtig. Bedankt groetjes Tineke.




Ervaring van Tinike met waarzegster Dirk   Ervaring van Tinike met waarzegster Dirk   Ervaring van Tinike geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dirk, langs deze weg bedank ik jou. Ik was beetje nerveus omdat ik dacht dat je mijn probleem niet zou begrijpen. Maar niks was minder waar. Hoe het verder zou gaan heb je me duidelijk uitgestippeld. En alles lijkt erop dat het zo verloopt. Je bent een talent. Liefs, Monique.




Ervaring van Monique met waarzegster Dirk   Ervaring van Monique met waarzegster Dirk   Ervaring van Monique geplaatst op 11 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag beste Dirk, je hebt me heel goed geholpen. Ik ben die man die aan vliegtuigen werkt. Het is wel de waarheid die je me vertelde en heb het nagekeken en je verhaal klopt. Tot nogmaals.




Ervaring van Jean Pierre met waarzegster Dirk   Ervaring van Jean Pierre met waarzegster Dirk   Ervaring van Jean Pierre geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Goeienacht, het was inderdaad een late reading maar wzt je vertelde was zo zuiver. Vooral de situatie met mijn zoon schatte je goed in, en je tips die je me gaf helpen daadwerkelijk. Tot nog eens.maar dan niet zo laat.




Ervaring van Aline met waarzegster Dirk   Ervaring van Aline met waarzegster Dirk   Ervaring van Aline geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag beste Dirk, ik hou eraan je te bedanken. Je weet best heel veel, en je bent een verstandige man. Dat is mijn indruk over jou. Ik beveel je ten volste aan.




Ervaring van Marleen met waarzegster Dirk   Ervaring van Marleen met waarzegster Dirk   Ervaring van Marleen geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Wauw dirk. Jij bent ongelooflijk goed. Het gaat precies zoals jij mij verteld echt ongelooflijk. Ik ben je dankbaar voor je hulp. Liefs L.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dirk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dirk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  heb daarnet gebeld met dirk voor de eerste maal .wist direkt waar het over ging maar krediet was op.bel zeker nog terug.




Ervaring van francine met waarzegster Dirk   Ervaring van francine met waarzegster Dirk   Ervaring van francine geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Beste Dirk, door de jaren heen heb ik me al vele malen tot een kaartlegger gewend, en nu tot jou. Per toeval want ik had de verkeerde pin gebruikt. Maar wat was ik blij je gesproken te hebben, toeval bestaat dus niet. Veel liefs A.




Ervaring van Alexandra met waarzegster Dirk   Ervaring van Alexandra met waarzegster Dirk   Ervaring van Alexandra geplaatst op 5 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Ik was op zoek naar een antwoord , en je gaf me een oplossing, een heel eenvoudige.




Ervaring van Lucienne met waarzegster Dirk   Ervaring van Lucienne met waarzegster Dirk   Ervaring van Lucienne geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Een hele goedemorgen. Wat heb jij een geheugen zeg. Het apotheekverhaal wist je nog. Nou ja, was ook niet niks. Wat ik zo waardeer aan jou is dat je geen fantast bent, en de dingen zegt hoe ze zijn. De zon komt eraan.thanx.




Ervaring van Anke met waarzegster Dirk   Ervaring van Anke met waarzegster Dirk   Ervaring van Anke geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Het probleem wat ik heb met mijn zoon schatte je goed in. Je bent niet typisch hoor. Beetje speciaal.ik ook trouwens. (Lief bedoeld,) .




Ervaring van Rosita met waarzegster Dirk   Ervaring van Rosita met waarzegster Dirk   Ervaring van Rosita geplaatst op 9 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Goeiemorgen, inderdaad, ik had iets verkeerds gezegd, en je wees me erop. Heb het zoals je me adviseerde opgelost zoals jij het zou doen, en het hielp, zonder moeite.




Ervaring van Margeleine met waarzegster Dirk   Ervaring van Margeleine met waarzegster Dirk   Ervaring van Margeleine geplaatst op 8 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Goededag, weer een geweldige reading gehad van jou, en je bracht me aan het lachen. hoewel mijn hoofd er niet op stond. Prettig 2019 vanwege Anita.




Ervaring van Anita met waarzegster Dirk   Ervaring van Anita met waarzegster Dirk   Ervaring van Anita geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Beste naamgenoot, het was een aangenaam gesprek. Je hielp me mee inzien dat uit de kast komen de beste optie was, en de reacties die je me voorspelde kwamen een voor een uit.




Ervaring van Dirk met waarzegster Dirk   Ervaring van Dirk met waarzegster Dirk   Ervaring van Dirk geplaatst op 7 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Lieve Dirk, ik ben Bea en belde je gisteren. Ik weet ook veel over astrologie, maar ken niemand die de tarot op astrologische wijze gebruikt. Je bent wel uniek in je "soort" . Je gaf me een aangenaam betrouwbaar gevoel.




Ervaring van Bea met waarzegster Dirk   Ervaring van Bea met waarzegster Dirk   Ervaring van Bea geplaatst op 27 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Graag even dit, ik belde jou, en was een beetje overstuur. Je bent een lieve man waartegen je alles mag vertellen. Zou je als buurman willen. Fredje.




Ervaring van Alfred met waarzegster Dirk   Ervaring van Alfred met waarzegster Dirk   Ervaring van Alfred geplaatst op 11 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Hartelijk dank Dirk. Het gesprek duurde niet lang, maar in een notedop kreeg ik heel wat info die klopte als een bus. Pierre .




Ervaring van Pierre D met waarzegster Dirk   Ervaring van Pierre D met waarzegster Dirk   Ervaring van Pierre D geplaatst op 29 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Het zag er nogal somber uit toen ik je aan de lijn kreeg. Een goeie babbel met veel inzichten. Spijtig dat ik je niet altijd kan bereiken. Je bent niet zoveel online. De moeite waard .




Ervaring van Merel met waarzegster Dirk   Ervaring van Merel met waarzegster Dirk   Ervaring van Merel geplaatst op 5 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Een reactie achteraf op uw reading : ik was beetje verbijsterd door jouw verhaal en de gevolgen. Maar dit bijkt toch de realiteit te zijn.




Ervaring van R. met waarzegster Dirk   Ervaring van R. met waarzegster Dirk   Ervaring van R. geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Na een moeilijke periode heb ik je gebeld. En je hebt me veel laten inzien. Beste groeten Emiel .




Ervaring van Emiel met waarzegster Dirk   Ervaring van Emiel met waarzegster Dirk   Ervaring van Emiel geplaatst op 17 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Eerder had ik je al gebeld, je gaf me de raad om ook eens met collega's van jou te praten, kwestie van een ander advies te horen en toch kom ik altijd bij jou terecht. Ik waardeer je down to earth-houding enorm. Tot later.




Ervaring van Caro met waarzegster Dirk   Ervaring van Caro met waarzegster Dirk   Ervaring van Caro geplaatst op 11 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag beste Dirk, je bent zoals je zelf vertelde iemand die langs de zijlijn kijkt naar de situatie, en daardoor neutraal denkt. Je gaf me duidelijkheid. Ik bel je nog terug Ch. Deerlijk.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dirk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dirk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Hai Dirk, als kaartlegster zelf, een collega van jou, kan ik niet anders zeggen dat je je job zeer goed doet.




Ervaring van Daisy met waarzegster Dirk   Ervaring van Daisy met waarzegster Dirk   Ervaring van Daisy geplaatst op 5 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Hallo Dirk, de lijn werd plots verbroken, maar wat je me op korte tijd vertelde blijft wel hangen.merci.




Ervaring van Valerio met waarzegster Dirk   Ervaring van Valerio met waarzegster Dirk   Ervaring van Valerio geplaatst op 2 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Blij eens te rade te gaan bij iemand die geen fantast is maar gewoon helder de dingen zegt hoe ze zijn. Jouw astrologische benadering is een meerwaarde.




Ervaring van Anne Marie met waarzegster Dirk   Ervaring van Anne Marie met waarzegster Dirk   Ervaring van Anne Marie geplaatst op 29 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Wou's een man horen om advies te vragen, en we bespraken alles. Had het gevoel je al jaren te kennen. Tot later David.




Ervaring van David met waarzegster Dirk   Ervaring van David met waarzegster Dirk   Ervaring van David geplaatst op 28 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Gisterenavond met je gebeld, ben blij dat ik dat gedaan heb. Stuk gerust gestelder nu. Heel veel liefs en zeker tot nog eens. Arlette.




Ervaring van Arlette met waarzegster Dirk   Ervaring van Arlette met waarzegster Dirk   Ervaring van Arlette geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Het zag er niet bepaald goed uit voor me. Je hebt me erop gewezen dat dit niet zo blijft mits een paar aanpassingen in mijn liefdesleven. Heb je advies gevolgd en inderdaad, beetje bij beetje valt alles in zijn plooi. Met dank van Dominique.




Ervaring van Dominique met waarzegster Dirk   Ervaring van Dominique met waarzegster Dirk   Ervaring van Dominique geplaatst op 27 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden