Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Esmay
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Dank je voor de rustgevende en duidelijke antwoorden. Vond het super om met je te praten, voelde zo vertrouwd en eerlijk. Super lieve dame. Ik bel je zeker weer eens.
Grtz Sarah.




Ervaring van Sarah met waarzegster Esmay   Ervaring van Sarah met waarzegster Esmay   Ervaring van Sarah geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Al aantal mediums gebeld hoor en ieder zijn/haar kwaliteiten maar Esmay amai zij heeft mij zo diep geraakt met wat ze in de kaarten zag. die zo resoneren met mijn ziel dat ik ervan begon te huilen. Het groter geheel werd me duidelijk. Ze zei je gaat me nog terugbellen om te zeggen dat het waar is. Ben benieuwd.




Ervaring van K met waarzegster Esmay   Ervaring van K met waarzegster Esmay   Ervaring van K geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Lieve Esmay, ik moest even een berichtje achterlaten hoor. Jeetje, wat zat jij raak met jouw voorspellingen. Ik kon het een paar weken nog niet geloven maar jij was er heeel zeker van. En ja, gisteren de bevestiging gehad. Ik kan nu nog alleen maar meer vertrouwen op jou. Ik hou je zeker op de hoogte van het verdere verloop. Ontzettend bedankt lieverd. Liefs F en J xxx.




Ervaring van F met waarzegster Esmay   Ervaring van F met waarzegster Esmay   Ervaring van F geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Lieve Esmay, heel erg bedankt voor je consulten de afgelopen periode. Je hebt me heel goed geholpen en bent superlief. Echt heel fijn met jou gesproken te hebben. Liefs S.




Ervaring van S met waarzegster Esmay   Ervaring van S met waarzegster Esmay   Ervaring van S geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Wauw, Esmay, vanaf de eerste zin zat je juist in je aanvoelen. Zonder 1 vraag, dit kon je niet weten. Ik heb alle hoop nu op een positief verloop. Ik laat het jou weten.




Ervaring van RL met waarzegster Esmay   Ervaring van RL met waarzegster Esmay   Ervaring van RL geplaatst op 31 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Esmay voelt alles goed aan ,alles wat ze mij heeft voorspeld is uitgekomen.ze is lief eerlijk en meelevend.lieve esmay bedankt voor wie je bent, je bent een kanjer. Liefs .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van Anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Exena is gewoon top. Draait er niet omheen, helemaal niet zweverig maar lekker down to earth met humor. Ze oordeelt niet en is een kei in het invoelen en omschrijven van personen en situaties. Haar waarnemingen kloppen als een bus en veel zijn ook uitgekomen. Ookal verlies ik soms het vertrouwen, ze blijft altijd bij wat ze ziet en voelt. Dankjewel dat je er steeds voor me bent xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van Anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Net gebeld. Tegoed was helaas op. Erg fijn gesprek gehad met je. Ik hoop dat al het moois mag uitkomen wat je me vertelt hebt. Over een maandje op naar een stabiele toekomst.ik bel je terug wanneer ik meer weet. Veel liefs het meisje uit het oosten .




Ervaring van N. met waarzegster Esmay   Ervaring van N. met waarzegster Esmay   Ervaring van N. geplaatst op 26 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Mooi hoop dat je mooie voorspelling uitkomt. duidelijke legging. topper op deze lijn.




Ervaring van Stefanie met waarzegster Esmay   Ervaring van Stefanie met waarzegster Esmay   Ervaring van Stefanie geplaatst op 17 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Hi Esmay, zo top ik gaf je aan dat ik heel weinig credits nog had en dus een korte vraag had. BAM je pakte gelijk en snel op zoals de situatie is met veel details en een positief antwoord op mijn vraag. Blij mee. Dank je wel. Want daar was de tijd wel te kort voor.




Ervaring van N met waarzegster Esmay   Ervaring van N met waarzegster Esmay   Ervaring van N geplaatst op 9 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Alles weer uitgekomen zoals je zei.en idd op het nippertje. :-)).




Ervaring van Je weet wie met waarzegster Esmay   Ervaring van Je weet wie met waarzegster Esmay   Ervaring van Je weet wie geplaatst op 18 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Lieverd,
Wat ik je ook vraag. Je zit altijd goed .
Het komt altijd uit.
Dikke kus.
Je vriendin.




Ervaring van Je weet wel wie met waarzegster Esmay   Ervaring van Je weet wel wie met waarzegster Esmay   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 11 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Lieve Esmay,

Er zijn zoveel dingen uitgekomen afgelopen jaar, die jij aangaf en voorspelde. Jij zit altijd goed. Dikke knuf.




Ervaring van Ikke met waarzegster Esmay   Ervaring van Ikke met waarzegster Esmay   Ervaring van Ikke geplaatst op 26 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Lieve esmay
Dank je dank je. je bent een kanjer je weet waarvoor:-).
Nog niet tot uitgekomen pfff geduld haha .
weet dat t gaat gebeuren daar je t zelfde zeg als andere lieverds vd lijn.
Hou je taai je hoort me weer:-),zoals gewoonlijk .
Dikke knuffel vrouw die moe is vh geregeld en v gehand zoon.




Ervaring van stressige moeder met waarzegster Esmay   Ervaring van stressige moeder met waarzegster Esmay   Ervaring van stressige moeder geplaatst op 7 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  lieve esmay,
ik ga niet in detail treden, maar wat ben ik blij met jou.
de toch heftige gebeurtenis, voorspelde jij over meerdere dingen een goede afloop,.wat mooi. het is alemaal uigekomen met een goede afloop.
dank je wel nogmaals.
dikke kus.




Ervaring van blij met jou met waarzegster Esmay   Ervaring van blij met jou met waarzegster Esmay   Ervaring van blij met jou geplaatst op 2 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Lieve Esmay,

Ik wil je vanuit het diepst van mijn hart bedanken.
Jij hebt mij zo geholpen in deze stressvolle en angstige situatie. En het is allemaal uitgekomen.
Dank je wel nogmaals.
Je bent mijn steun in alle tijden.postieve en de mindere.
Dikke kus.




Ervaring van blij met jou! met waarzegster Esmay   Ervaring van blij met jou! met waarzegster Esmay   Ervaring van blij met jou! geplaatst op 19 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Lieve esmay.
Je staat altijd klaar met je raad en je voorspellingen. die meestal ook uit komen.
Je adviezen volg ik trouw op. en dat was soms ook mijn redding geweest.
Bedankt en bel je zeker vaker terug .




Ervaring van A met waarzegster Esmay   Ervaring van A met waarzegster Esmay   Ervaring van A geplaatst op 15 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Hoi Esmay.
Elke keer komen je voorspellingen uit die je doorgeeft zo als het gaat lopen per week qwa liefde . Nu de belangrijkste voorspelling nog.Ze geeft je rust en een fijn gevoel en iets om aan vast te houden tijdens het pad wat je bewandeld en om zo door te gaan . Dank je wel.




Ervaring van I. met waarzegster Esmay   Ervaring van I. met waarzegster Esmay   Ervaring van I. geplaatst op 4 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Esmay je bent fantastisch. je hebt mij inzichten gegeven en je voorspellingen zijn grote deels uitgekomen. ik wil je dan enorm bedanken voor je luisterend oor en advies. ik heb er echt veel aan gehad.
Ik bel je wel weer als ik met vragen zit.




Ervaring van A met waarzegster Esmay   Ervaring van A met waarzegster Esmay   Ervaring van A geplaatst op 29 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  lief wijvie,

dank je voor je steun en geduld;). In wat onzekere tyden ondanks de Zon hehe.

Blij dat je er altyd voor me bent als ik t weer even moeilijk heb in deze onrustige tyd.

Wens je al het goede voor de kerst en wens je een super liefdevol en gelukkig 2016 op allerlei gebieden.
Dikke pakkerd
Yolanda.




Ervaring van Yolanda met waarzegster Esmay   Ervaring van Yolanda met waarzegster Esmay   Ervaring van Yolanda geplaatst op 24 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Hoi Esmay, ik dacht ik plaats nu al een berichtje. Ik vertrouw op je positieve voorspellingen en als het goed is plaats ik over 3 weken de goede uitkomst zodat de rest ook weet wat jij kan. Heel erg bedankt
Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Esmay   Ervaring van Inge met waarzegster Esmay   Ervaring van Inge geplaatst op 15 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Het was voor mij de eerste keer dat ik contact had met haar en het is reuze goed meegevallen. Hopelijk komen de voorspellingen uit. ik kom nog eens terug.




Ervaring van vercauteren met waarzegster Esmay   Ervaring van vercauteren met waarzegster Esmay   Ervaring van vercauteren geplaatst op 11 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Lieve Esmay, altijd zit jij goed, het komt uit. Ik ben zo blij met jou.
Dingen die je mij vertelt en mijn gevoel dan ook weer bevestigd. Het geeft mij rust en duidelijkheid. Gewoon, ook omdat je weet dat als je een voorspelling doet over een situatie het ook zo uit gaat komen.




Ervaring van blij met jou! met waarzegster Esmay   Ervaring van blij met jou! met waarzegster Esmay   Ervaring van blij met jou! geplaatst op 28 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Heel goede paragnoste, die veel en ware dingen ziet.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van Anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  U bent heel goed, sorry mijn credits waren op.
Bedankt voor u tijd.

Het meisje met haar studies.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van Anoniem met waarzegster Esmay   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Lieve schat, jij bent een Engel! en een Gigantische steun geweest met een grote G, in mijn innerlijk zware proces. Dank je wel daarvoor, nogmaals! Ook zijn er weer voorspellingen uitgekomen! Nu wacht ik nog op die bijzondere voorspelling waar ik al zo lang op wacht.maar ja, moet het wel geloven, de rest van je voorspellingen kwamen ook allemaal uit. :-)) hope so Veel liefs.




Ervaring van ikke met waarzegster Esmay   Ervaring van ikke met waarzegster Esmay   Ervaring van ikke geplaatst op 28 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  lieve esmay, je hebt in februari een voorspelling gedaan toen onze kater was verongelukt, terwijl hij terug kwam van de buren, waarschijnlijk vanwege een pleziertje daar. ik zo verdrietig en hoopte dat onze kater bij 1 van de poezen van de buren, zijn nageslacht zou hebben achtergelaten. jij voorspelde: ja je gaat kittens van hem terug zien, 1 tje die precies lijkt op jullie kater. ook wilde ik er graag een grijze kitten bij,...je zei dat gaat lukken 1 tje met een wit halsje en kinnetje en verder grijs, nou esmay! je zei dat ik verbaasd zou zijn inderdaad. want het is uitgekomen! thnxs! thnxs! Eigelijk komt alles uit wat jij mij zegt, maar dit was echt weer heel bijzonder! dikke kus.




Ervaring van veel liefs met waarzegster Esmay   Ervaring van veel liefs met waarzegster Esmay   Ervaring van veel liefs geplaatst op 11 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Dank je.




Ervaring van Ray met waarzegster Esmay   Ervaring van Ray met waarzegster Esmay   Ervaring van Ray geplaatst op 9 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Dank je van harte Esmay voor de nieuwe inzichten en je duidelijke antwoorden. Er is een geruststelling die me de kracht geeft om verder te gaan.




Ervaring van Jos. met waarzegster Esmay   Ervaring van Jos. met waarzegster Esmay   Ervaring van Jos. geplaatst op 3 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  je voorspelling is uitgekomen! En ook dat ik me gisteren al weer heel goed zou voelen!!




Ervaring van M met waarzegster Esmay   Ervaring van M met waarzegster Esmay   Ervaring van M geplaatst op 25 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Sorry esmay, je viel weg. Bedankt voor de wijze woorden heb besloten om met kerst en oud en nieuw lekker weg te gaan. Hoef ik niet aan de ellende te denken groetjes.




Ervaring van L met waarzegster Esmay   Ervaring van L met waarzegster Esmay   Ervaring van L geplaatst op 19 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Super zoals jij dingen aanvoelt en voorspelt. De dingen die je zag, zijn uitgekomen...nu nog even wachten op de mooiste voorspelling van je. :-)




Ervaring van ikke met waarzegster Esmay   Ervaring van ikke met waarzegster Esmay   Ervaring van ikke geplaatst op 11 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden