Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster John
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Lieve man om mee te praten, voelt goed aan en is geduldig. Zachte stem en zijn voorspellingen zijn juist.




Ervaring van Sel met waarzegster John   Ervaring van Sel met waarzegster John   Ervaring van Sel geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John. Een lief, oprecht en geduldig man.
Altijd een luisterend oor, niet langdradig.
Bel hem al jaren en tot nu toe zijn alle voorspellingen uitgekomen. U bent de beste voor mij, John. God bless.




Ervaring van Sonja met waarzegster John   Ervaring van Sonja met waarzegster John   Ervaring van Sonja geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Dank je voor het fijne gesprek. Veel moois voorspelt. Benieuwd of het uitkomt, dan bel ik je zeker terug.




Ervaring van Jasmijn met waarzegster John   Ervaring van Jasmijn met waarzegster John   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Een geruststellende stem die een goede uitleg heeft gegeven. en tips hoe ik het beste met mijn situatie kan omgaan. zeker een aanrader.




Ervaring van Sab met waarzegster John   Ervaring van Sab met waarzegster John   Ervaring van Sab geplaatst op 29 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John liet vorige week weten dat ik uit moest kijken omdat ik op een of andere manier deze maand met justitie in aanraking zou komen. Waarschijnlijk iets groots wat niet fijn was en ik weinig aan kon doen.

Vanmorgen. Auto uit de garage gestolen, electronica weg, nou. Daar was die dan. De justitie op de stoep. Helaas had je gelijk John




Ervaring van Merel met waarzegster John   Ervaring van Merel met waarzegster John   Ervaring van Merel geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Op 16-10 vertelde je mij dat mijn zoon een huis zou krijgen. 17-10 is hij uitgenodigd voor een bezichtiging en 1-11-2018 heeft hij de sleutel gekregen.
Weer raak, schiterend.




Ervaring van Ineke met waarzegster John   Ervaring van Ineke met waarzegster John   Ervaring van Ineke geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Hallo lieve John, jammer dat ik u geen e-mailconsults meer kan sturen, maar u heeft daar vast een goeie reden voor :). Ik wil u via deze weg in elk geval heel erg bedanken voor de consults die ik heb mogen ontvangen. Ze hebben me veel moed en kracht gegeven en ik ben dankbaar voor de steun die ik heb mogen krijgen van u. Helaas heeft M. nogsteeds geen contact opgenomen. Ik hoop dat dit alsnog snel te gebeuren staat en dan zal ik het hier ook zeker laten weten. Ik zie mezelf voor alsnog niet zo snel bellen haha :), maar zo kan ik u nog een beetje op de hoogte houden, mochten er veranderingen zijn. Ik koester uw mails en lees ze regelmatig na. Heel veel succes 'op de lijn' (zoals mensen dat altijd zo mooi zeggen) en heel veel liefs van mij.




Ervaring van Stephanie met waarzegster John   Ervaring van Stephanie met waarzegster John   Ervaring van Stephanie geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Hallo, John. Ik heb je nu toch al een paar keer gebeld en elke keer weet je precies hoe de vork in de steel zit. De dingen die u mij vertelde kloppen voor 100%. Niet alleen hebt u een lieve zachte stem maar weet u perfect hoe u een stresskonijn zoals ik weer wat rust te geven. Ik ben u zo ontzettend dankbaar voor u hulp en bel u zeker nog op. Jij bent de vijf sterretjes meer dan driedubbel waard. Lieve groetjes.




Ervaring van Een heel tevreden klantje met waarzegster John   Ervaring van Een heel tevreden klantje met waarzegster John   Ervaring van Een heel tevreden klantje geplaatst op 10 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John ik verkeer nog steeds in schoktoestand. Ik kon het niet geloven maar jij bleef zelfzeker dat er een toevallige ontmoeting en positief gesprek zou plaatsvinden. Dit leek me zo onlogisch en surreeel want hoe kon dit in godsnaam met al die negativiteit en obstakels die rondom ons heen lagen maar WOW WOW WOW alles is uitgekomen tot in de kleinste details. Woord per woord, detail per detail. Ik twijfel nooit meer aan jou. Ik kan het werkelijk niet geloven, het moet nog steeds doordringen, een topper ben jij en altijd zo vriendelijk ook. Dank je wel.




Ervaring van Verbaasde vrouw met waarzegster John   Ervaring van Verbaasde vrouw met waarzegster John   Ervaring van Verbaasde vrouw geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Net weer een heel mooi en rustig gesprek gehad met John. Tot nu toe heb je in alles gelijk gehad. Ik weet zeker dat het laatste ook uit komt.




Ervaring van Ineke met waarzegster John   Ervaring van Ineke met waarzegster John   Ervaring van Ineke geplaatst op 21 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John ik hoop dat je voorspelling van deze voormiddag ivm maandag zal uitkomen en dat hij aanwezig zal zijn voor zijn dochtertje. Zoals beloofd krijg je dan 5 sterren van mij. .




Ervaring van A. met waarzegster John   Ervaring van A. met waarzegster John   Ervaring van A. geplaatst op 12 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Beste John , ik sprak met jou de eerste keer, je kwam zo zelfzeker over hou mij op de hoogte van je bericht zei je me. wel ik wacht er nog op en hou je zeker op de hoogte; het zou niet meer lang duren ik wacht op het belangrijke nieuws. Ik zit in spanning te wachten.

Tot hoors Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster John   Ervaring van Inge met waarzegster John   Ervaring van Inge geplaatst op 12 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Heel gedetailleerd en concreet. Topervaring. Zaken die bijna onmiddellijk waarheid worden. Fantastische ervaring.




Ervaring van Chantal met waarzegster John   Ervaring van Chantal met waarzegster John   Ervaring van Chantal geplaatst op 7 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Heel duidelijke informatie, het eerste is er al van uitgekomen. Je voorspelde een contact op een drukke plek en die is er gisteren ook geweest. Ik moest onmiddellijk aan je voorspelling denken. Bedankt.




Ervaring van Chantal met waarzegster John   Ervaring van Chantal met waarzegster John   Ervaring van Chantal geplaatst op 7 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Advies zeker aangekomen en zal het ter harte nemen. En de vraag die mij gesteld wordt is terecht, die heb ik mezelf al dikwijls gesteld.




Ervaring van Chantal met waarzegster John   Ervaring van Chantal met waarzegster John   Ervaring van Chantal geplaatst op 12 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  To de point en klaar en duidelijke taal. Verwachtte een vaag en zweverig antwoord waar je alle kanten mee uit kan, maar dat is het zeker niet.
Ik weet nu perfect wat te doen en hoe te reageren.




Ervaring van Chantal met waarzegster John   Ervaring van Chantal met waarzegster John   Ervaring van Chantal geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Hartelijk dank John, net een fijn kort consult gehad. Je bent heel direct, zachtaardig en concreet. Nogmaals dank.




Ervaring van Jacint met waarzegster John   Ervaring van Jacint met waarzegster John   Ervaring van Jacint geplaatst op 3 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John is een topmedium. Je kunt tot in de kleinste details voorspellingen doen. En een aantal voorspellingen zijn al uitgekomen zoals mijn promotie en het feit dat er weer contact met hem zou komen en het verdere verloop. Ook die concrete gebeurtenissen zijn uitgekomen. Heel geruststellend eerlijk en betrouwbaar zijn je voorspellingen en adviezen. Een absolute aanrader. Zal je altijd bellen. Niemand kan zo goed details voorspellen als jij. Liefs x n.




Ervaring van N met waarzegster John   Ervaring van N met waarzegster John   Ervaring van N geplaatst op 22 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John is een topmedium. Je kunt tot in de kleinste details voorspellingen doen. En een aantal voorspellingen zijn al uitgekomen zoals mijn promotie en het feit dat er weer contact met hem zou komen en het verdere verloop. Ook die concrete gebeurtenissen zijn uitgekomen. Heel geruststellend eerlijk en betrouwbaar zijn je voorspellingen en adviezen. Een absolute aanrader. Zal je altijd bellen. Niemand kan zo goed details voorspellen als jij. Liefs x n.




Ervaring van N met waarzegster John   Ervaring van N met waarzegster John   Ervaring van N geplaatst op 22 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Met John een rustgevende gesprek gehad. Hij kon goed invoelen door zijn gave wat er speelt. En wat er gaat gebeuren. Een aantal voorspellingen gedaan voor de nabije toekomst inzake mijn vraag. Als de dingen uitkomen zal ik dat melden. Het was in elk geval een aangename intuitieve gesprek dat rust heeft gegeven. Dat is voor mij ook heel veel waard.




Ervaring van Yasmine met waarzegster John   Ervaring van Yasmine met waarzegster John   Ervaring van Yasmine geplaatst op 1 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Klopt ik ga dit ook niet meer willen. Ben er nu wel klaar mee. Hij wil niet anders. Duidelijk wat je schreef en juist. Bedankt.




Ervaring van G met waarzegster John   Ervaring van G met waarzegster John   Ervaring van G geplaatst op 29 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Hallo John, ik heb je enkele minuten geleden aan de lijn gehad. We hebben zo een fijn gesprek gehad. Ik voelde me begrepen en je hebt hele juiste dingen gezegd. Je bent zeker een aanrader. Ik contacteer je absoluut opnieuw. Dank je wel X.




Ervaring van BB met waarzegster John   Ervaring van BB met waarzegster John   Ervaring van BB geplaatst op 17 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Dank je voor je uitleg, dit geeft voor mij de bevestiging.




Ervaring van Renate met waarzegster John   Ervaring van Renate met waarzegster John   Ervaring van Renate geplaatst op 24 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Bedankt John voor het mooie e-mailconsult. Laat het zeker weten als het uitkomt.




Ervaring van Do met waarzegster John   Ervaring van Do met waarzegster John   Ervaring van Do geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John,

Ik had al een 10tal keer , email contact met John. Hij heeft me de antwoorden gegeven die ik vroeg en een steun geweest in het bekijken van mijn situatie.
Deze man plaats astrologie naar een hoger niveau. Geen belachelijke akkefietjes of onbenulligheden. Dingen die geen belang hebben in de gang van zaken. Integendeel hij bekijkt het geheel en laat je mee profiteren van zijn ervaring en aanvoelen, ook voor de toekomst.
Ik zal zeker met hem, af en toe, contact houden en hoop op zijn steun.
Edith.




Ervaring van edith met waarzegster John   Ervaring van edith met waarzegster John   Ervaring van edith geplaatst op 18 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John bedankt voor het consult van gisteravond. u bent echt goed u wist in korte tijd veel te vertellen .ben u erg dankbaar en ik bel u zeer zeker weer terug.




Ervaring van Anoniem met waarzegster John   Ervaring van Anoniem met waarzegster John   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Je gaf me de bevestiging die ik nodig had. Tot een volgend gesprek. Sherri .




Ervaring van Sherri met waarzegster John   Ervaring van Sherri met waarzegster John   Ervaring van Sherri geplaatst op 18 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Hartelijk dank.




Ervaring van Eddy met waarzegster John   Ervaring van Eddy met waarzegster John   Ervaring van Eddy geplaatst op 11 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John, bedankt voor het geruststellende gesprek. Je wist exact waar het over ging zonder dat ik je iets verteld had. Ik hoop dat het uitkomt en zoals je zei op korte termijn. Ik bel je zeker terug, ik voel me al een beetje beter en vertrouw op je reading.




Ervaring van X met waarzegster John   Ervaring van X met waarzegster John   Ervaring van X geplaatst op 27 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Gedurende de voorbije 10 jaren heb ik op vele kaartleggers beroep gedaan, maar jij John bent voor mij de nummer 1. Zowel de kleine als grote dingen in mijn leven kan jij als geen ander verwoorden. Ik kijk er altijd naar uit om je te spreken en raad te vragen. Door jouw voorspellingen voel ik me rustiger en veiliger omdat ik beter ben voorbereid (zowel de goede als minder goede dingen) op datgene wat komen gaat. Bij jou voel ik eerlijkheid en wederzijds vertrouwen. Je bent altijd rustig en geen enkele situatie is onbespreekbaar. Dank je voor alle gesprekken en ik hoop nog lang met je contact te kunnen houden. Groetjes, G.




Ervaring van G. met waarzegster John   Ervaring van G. met waarzegster John   Ervaring van G. geplaatst op 17 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  John bedankt voor je Reading net. ik ben helemaal rustig geworden, ik zal u Raad volgen om met hem te gaan praten als hij thuiskomt.Ik ga nu rustig slapen. dankjewel Gbu .




Ervaring van Nachtbellertje met waarzegster John   Ervaring van Nachtbellertje met waarzegster John   Ervaring van Nachtbellertje geplaatst op 2 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Ik bel regelmatig en krijg altijd de juiste opheldering en voorspellingen. Goed om te luisteren naar alles. Het is altijd uitgekomen. dank John.

Verdrietige D.




Ervaring van Verdrietige D met waarzegster John   Ervaring van Verdrietige D met waarzegster John   Ervaring van Verdrietige D geplaatst op 1 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Dank je wel John, bel je binnenkort zeker nog eens op. En ik hou je op de hoogte. Dank je wel x.




Ervaring van leslie met waarzegster John   Ervaring van leslie met waarzegster John   Ervaring van leslie geplaatst op 2 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Goedeavond lieve John heb net leuk gesprek gehad met jou. Jij bent wel kei goed alles klopte wel, ik bel jou zeker weer terug. Liefs Brigitte xxx.




Ervaring van Brigitte met waarzegster John   Ervaring van Brigitte met waarzegster John   Ervaring van Brigitte geplaatst op 28 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster John
  Ervaring met waarzegster John
  Hallo John,
Ik heb je net gebeld met een open vraag,wat daar uitkwam was positief.
Ik ben op de goede weg en alles gaat stapje voor stapje vooruit.Met de liefde is het rustig opbouwen maar het zal goed komen.Het gesprek is voor mij alleen maar een bevestiging want mijn gevoel wist dit al.
dank je wel,je collega Marianne.




Ervaring van marianne met waarzegster John   Ervaring van marianne met waarzegster John   Ervaring van marianne geplaatst op 23 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met John  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden