Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Karine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine,
Gisteren belde ik met de vraag over een toets.
Jij zei ja het lukt wel, alleen is het een beetje moeilijk.
Je had zoals altijd gelijk.
Het was best pittig maar ik heb het gehaald.
Bedankt weer voor je mooie voorspelling.
Liefs
S.




Ervaring van S met waarzegster Karine   Ervaring van S met waarzegster Karine   Ervaring van S geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Karine is gewoon heel goed. Rustig, duidelijk, vriendelijk en haar voorspellingen komen uit. Dank je wel.




Ervaring van karolien met waarzegster Karine   Ervaring van karolien met waarzegster Karine   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Wat heel toevallig is ik bel Karine op 10 juni en uit het niets vertelde ze mij dat er heel wat geld is uitgegeven. en het klopt aangezien ik 1 uur ervoor pas een auto heb gekocht.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Karine   Ervaring van Sabrina met waarzegster Karine   Ervaring van Sabrina geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Beste Karin, een paar weken geleden voorspelde u dat er op korte termijn een bedrag geld naar me toe zou komen. En dat is ook gebeurd, toen ik het niet meer verwachtte. Goed van u.




Ervaring van xs met waarzegster Karine   Ervaring van xs met waarzegster Karine   Ervaring van xs geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine , altijd een feest om ff met je te praten.
Helaas met ons laatste gesprek werden we midden in ons gesprek afgebroken,en toen gebeurde iets heel raars .
Ik kreeg ineens DIANA aan de lijn .
Ik was in Shoc , hoe kan dit , midden in ons gesprek.
Diana in shoc , ik in schoc ,en iik ben me minuten kwijt, mijn gesprek met jou heb ik niet af kunnen ronden hoop dit nooit meer mee te maken.
Karine tot de volgende keer .

Voor mij ben jij de TOPPER

Liefs Linda.




Ervaring van lindaetna met waarzegster Karine   Ervaring van lindaetna met waarzegster Karine   Ervaring van lindaetna geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Karine je had het goed door gekregen die klant is de zelfde avond geweest. U bent een vriendelijke en snel met informatie. Houd je niet te lang aan de lijn waar door ik vaker met u kan bellen bedankt hier voor. Groet van Loes uit Nederland.




Ervaring van loes met waarzegster Karine   Ervaring van loes met waarzegster Karine   Ervaring van loes geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Dit moeten natuurlijk 5 sterren zijn. Karine is een super lief en super goed medium. Bij haar komen voorspellingen echt uit en ze houdt je niet onnodig lang aan de telefoon.




Ervaring van E. met waarzegster Karine   Ervaring van E. met waarzegster Karine   Ervaring van E. geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Wat ben jij goed zeg en altijd even lief en geduldig. Komt heel wat uit van wat je zegt.




Ervaring van wendy met waarzegster Karine   Ervaring van wendy met waarzegster Karine   Ervaring van wendy geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine, U heeft mij al zo vaak geholpen en elke keer kwam u met voorspellingen die uitkwamen. Van een brief van mijn werk, tot geld dat zou komen en ja dan belde ik u weer voor de liefde en u bleef volhouden dat het goed zou komen. Ik had alle vertrouwen in u. Ook dat is uitgekomen, geduld is een schone zaak. Dank u wel lieve Karine u bent een van de allerbeste mediums. Liefs E.




Ervaring van E. met waarzegster Karine   Ervaring van E. met waarzegster Karine   Ervaring van E. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine, ik heb je vandaag eindelijk voor de eerste keer aan de lijn gehad. Wat een engelengeduld heb je. Je hebt me zoveel rust en vertrouwen gegeven en heel veel gezegd wat enkele collega's van u ook gezegd hebben. Ik blijf geduldig wachten want ik weet dat het goed komt. Bedankt, liefs V.




Ervaring van Val met waarzegster Karine   Ervaring van Val met waarzegster Karine   Ervaring van Val geplaatst op 3 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine,een paar weken geleden vertelde je mij,dat een persoon mij zou bellen,wat ik niet kon geloven,je vertelde mij in details wat deze persoon mij zou vertellen.Ik kan je nu vertellen dat het exact klopte. Ben werkelijk sprakeloos.Vijf sterren zijn nog te weinig voor jou. Liefs,T.T.M.




Ervaring van T.T.M. met waarzegster Karine   Ervaring van T.T.M. met waarzegster Karine   Ervaring van T.T.M. geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine,
Ik spreek je soms wekelijks als ik het even niet meer weet.
Nou je had gelijk over mijn zoon.
Alles wat je zei is waar en uitgekomen.
Dankjewel.




Ervaring van S met waarzegster Karine   Ervaring van S met waarzegster Karine   Ervaring van S geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Elke keer werd mij verteld door Karine ik kom terug bijelkaar met mijn E
Het zag er echt niet zo uit en verloor affentoe echt de hoop.
Karine bleef het contact zien dat terug zou komen rustig aan vanuit opbouwend.
Ik heb haar vandaag mogen vertellen dat het precies zo is uitgekomen.
We hebben nu al weer paar afspraken gehad .
En hoop dat uit mag komen dat we weer terug komen in een relatie zoals de voorspellingen van Karine.
Tijd is echt lastig maar na 4 maanden geduld is het eerste zeker uitgekomen.
Nu nog de nieuwe auto.
Bedankt Karine voor je zuivere inzichten.
Geduld is the Key x
.




Ervaring van H met waarzegster Karine   Ervaring van H met waarzegster Karine   Ervaring van H geplaatst op 23 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Hartelijk bedankt voor uw consult. Er zijn al een aantal dingen uitgekomen binnen korte tijd. Goed gezien u voelt en ziet de dingen goed. Ben altijd blij als ik u gesproken heb.




Ervaring van Wendie met waarzegster Karine   Ervaring van Wendie met waarzegster Karine   Ervaring van Wendie geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Karine bedankt voor uw consult gisteravond. heb u al vaak gesproken maar alles wat u tot nu toe hebt gezegd klopt als een bus. ik spreek u gauw weer. u bent een toppertje.




Ervaring van Wendie met waarzegster Karine   Ervaring van Wendie met waarzegster Karine   Ervaring van Wendie geplaatst op 28 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Hoe vaak ik je ook bel, je blijft me steeds met je engelengeduld door een moeilijke periode heen slepen. Vroeg of ietsje later maar alle voorspellingen komen uit, zelfs degene die hopeloos leken. Een topmedium met een hart van goud.




Ervaring van Ellen met waarzegster Karine   Ervaring van Ellen met waarzegster Karine   Ervaring van Ellen geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine je bent echt een Topper, jou voorspellingen komen altijd uit. Je voorspelling over mijn studie is precies gegaan hoe jij het voorspelde, ook mijn onverwachte reis naar het buitenland en een aangename ontmoeting met iemand uit mijn verleden. Hartelijk dank voor jou mooie voorstellingen.
Dikke knuffel van Ingrid.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Karine   Ervaring van Ingrid met waarzegster Karine   Ervaring van Ingrid geplaatst op 14 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Karin , ik belde jou ivm met mijn liefdesleven. je zei dat de man in kwestie me tegen de avond ging contacteren . Je bent er helemaal op. Bedankt hiervoor. Groetjes evi .




Ervaring van Evi met waarzegster Karine   Ervaring van Evi met waarzegster Karine   Ervaring van Evi geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Bedankt voor uw consult u bent een topper. Ben zeer tevreden over u tot de volgende keer.




Ervaring van Wendy met waarzegster Karine   Ervaring van Wendy met waarzegster Karine   Ervaring van Wendy geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Beste medium karine, ik praat altijd graag met u. uw voorspellingen komen altijd uit , ik heb veel steun en vertrouwen in u .
Voor mij ben jij de beste .
Groetjes Inge.




Ervaring van IKKE inge met waarzegster Karine   Ervaring van IKKE inge met waarzegster Karine   Ervaring van IKKE inge geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Er liggen oplossingen voor problemen. Ik zal u raad opvolgen door niet over voorval ex op social media te hebben. Ik laat u zeker weten hoe dit afloopt. Dank voor het opnieuw vertrouwen hebben gekregen. Liefs.




Ervaring van H met waarzegster Karine   Ervaring van H met waarzegster Karine   Ervaring van H geplaatst op 30 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Voor Karine, de dingen die je mij onlangs vertelde zijn al uitgekomen, een defect aan de auto , wasmachine stuk en dat ik dichter bij huis kon gaan werken. ik bel je zeker nog eens terug.
Inge.




Ervaring van inge met waarzegster Karine   Ervaring van inge met waarzegster Karine   Ervaring van inge geplaatst op 8 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine,

Blijf jezelf. De rust waarmee je alles vertelt doe je als geen ander. Veel info heb je niet nodig. Je ziet het en je benoemt het. Ik wil je gewoon dank je wel zeggen voor het luisteren en adviseren. Hoe vaak ik je ook bel, je blijft vriendelijk en correct, maar met eerlijkheid. Je bent een ware genot om te praten. Ik zou de hele dag met je kunnen praten en naar je luisteren. Bedankt Karine. Je hebt een ware gave. Gezegende groet.




Ervaring van anoniem met waarzegster Karine   Ervaring van anoniem met waarzegster Karine   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine, ik heb je ondertussen meerdere keren gesproken. Tot nu toe is ook echt alles uitgekomen. Ik heb vertrouwen in jou, wat je ziet en door krijgt. Ik heb dan ook vertrouwen in wat je me hebt gezegd over mn toekomst. Ik ga me geen zorgen maken en ik zal onthouden dat geduld een schone zaak is zoals je zei. Je bent een mooi mens. Je weet vast wel wie ik ben. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Karine   Ervaring van Anoniem met waarzegster Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine, wat heerlijk al mijn vragen beantwoord. Werd er emotioneel van, hoop zo dat alles weer goedkomt laat het je zeker weten. Het is voor mij de eerste keer dat ik je belde. You make my day dank je wel Karine.




Ervaring van Geralda met waarzegster Karine   Ervaring van Geralda met waarzegster Karine   Ervaring van Geralda geplaatst op 1 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Ik bel je soms wel wekelijks. Ik vroeg je over die opleiding en die vrouw. Nou vandaag gesprek gehad 1 aug. en het ging super goed, je had gelijk. Dank je wel lieve Karine. Liefs S.




Ervaring van S met waarzegster Karine   Ervaring van S met waarzegster Karine   Ervaring van S geplaatst op 1 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Goede morgen Karina, paar dagen geleden had ik je aan de telefoon. Je vertelde me dingen en ik hoop dat de voorspelling die ik van je had gekregen echt ga uitkomen. Je zei ,het zal niet lang duren. Helaas werd de telefoon afgebroken,hij was leeg. Dus ik kon je niet meer bedanken. Daarom schrijf ik deze getuigenis om je te bedanken ,voor je tijd en geduld. En hopelijk de volgende keer kan ik wat meer opschrijven. En wie weet met leuke gebeurtenissen. Groetjes Maria.




Ervaring van Maria met waarzegster Karine   Ervaring van Maria met waarzegster Karine   Ervaring van Maria geplaatst op 31 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Beste Karine. Ik heb je de afgelopen dagen veel gebeld. Je blijft bij je standpunt en heel lief en geduldig. Ik geloof je stellig. Bedankt voor de afgelopen dagen. Groetjes M.




Ervaring van M met waarzegster Karine   Ervaring van M met waarzegster Karine   Ervaring van M geplaatst op 28 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  lieve karine ik heb je vorige week op 11 juli gebeld gevraagd of mijn man zou slagen voor zijn vca. je zag direct dat hij blij thuis kwam om het positieve nieuws te vertellen. ja had gelijk gekregen .je bent een topper.




Ervaring van h met waarzegster Karine   Ervaring van h met waarzegster Karine   Ervaring van h geplaatst op 16 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Dank je wel Karine.
Een voorspelling is weer uitgekomen.
Het blijft me verbazen wat jij ziet en voelt.
Je bent waanzinnig goed en je blijft altijd bij je standpunt.
Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Karine   Ervaring van Anoniem met waarzegster Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Hoi Karine,

Ik heb je gisteren kort gesproken over schooladvies dochter, of het zou lukken. Ja, en ik zou het bericht sneller krijgen dan ik dacht. Vanmorgen om 7.34 een mail dat ze mijn verzoek hebben gehonoreerd en ze naar de havo mag.

Super.




Ervaring van Karin met waarzegster Karine   Ervaring van Karin met waarzegster Karine   Ervaring van Karin geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Beste medium Karine, ik wacht de maand juli af als de voorspelling uitkomt laat ik het je weten.

Groetjes tot later.




Ervaring van inge met waarzegster Karine   Ervaring van inge met waarzegster Karine   Ervaring van inge geplaatst op 3 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Begin juli zou ik nieuws ontvangen ben benieuwd het is niet ver weg meer, je sprak dat de auto stuk was en dat klopt. hij moet naar de garage , hoe je dat wist ongelooflijk en dan het bericht van de sollicitaties dat laat ik je dan zeker weten als ik telefoon ontvang. of een brief komt..het was fijn om met medium karine te praten.




Ervaring van ine met waarzegster Karine   Ervaring van ine met waarzegster Karine   Ervaring van ine geplaatst op 26 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  IK sprak voor de eerste maal met medium karine, ze vertelde mij rake dingen. er scheelt iets met je wagen nou dat klopte en voor de sollicitatie dat het ging komen dat het niet lang meer was om te wachten .ben benieuwd groetjes tot later.




Ervaring van schorpioenje met waarzegster Karine   Ervaring van schorpioenje met waarzegster Karine   Ervaring van schorpioenje geplaatst op 26 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Super medium. Ze voorspelde dingen waarvan twee ervan de dag zelf nog gebeurden. Een zeer lieve vrouw die echt heel de weg met je meegaat.
Top .
Bedankt Karin.




Ervaring van riat met waarzegster Karine   Ervaring van riat met waarzegster Karine   Ervaring van riat geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden