Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Leandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Lieve Leandra je bent oprecht en eerlijk en mijn troost in tijden dat het minder met me gaat. Het voelt alsof ik je al jaren ken. Raad je dan ook bij iedereen aan. Je doet je werk geweldig goed. xxx.




Ervaring van Jolanda met waarzegster Leandra   Ervaring van Jolanda met waarzegster Leandra   Ervaring van Jolanda geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Super fijn gesprek gehad. U bent een schatje u voelt de dingen goed aan u blijft mijn favoriet. Bel u gauw weer bedankt nogmaals voor uw hulp.




Ervaring van Wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 9 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Lieve Leandra, u blijft die mooie kaarten trekken en positief over mijn situatie. Wat ik nu wens en hoop dat de volgende keer dat we bellen nog meer van jou reeds uitgesproken voorspellingen mag bevestigen. Liefs c.




Ervaring van c met waarzegster Leandra   Ervaring van c met waarzegster Leandra   Ervaring van c geplaatst op 21 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Leandra bedankt voor u consult altijd een feest om met u te praten .u bent een topper .tot snel groetjes.




Ervaring van wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van wendy geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Een ontzettend lieve vrouw waar je je direct gerustgesteld bij voelt. Dankje voor de vele gesprekken Leandra. Heb je tips opgevolgd en voel me stukken beter. Je bent een topvrouw met een gouden hart.




Ervaring van Shanna met waarzegster Leandra   Ervaring van Shanna met waarzegster Leandra   Ervaring van Shanna geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  lieve Leandra ik bel je met regelmaat en een voorspelling is al uit gekomen. Jij vertelde mij dat ik financiele meevallers zou krijgen en dat zijn er al twee maar toch waar ik niet op gerekend had. Lieve groet van Loes.




Ervaring van Loes met waarzegster Leandra   Ervaring van Loes met waarzegster Leandra   Ervaring van Loes geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Bedankt weer voor de uitgebreide legging. Zo fijn om met je te praten.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Leandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Leandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Ik spreek u zo nu en dan en wat een oprechte lieverd bent u. Zuiver en heldere inzichten geeft u door. Ik heb u zojuist gesproken over P. en ik neem uw inzichten mee. Dank u wel lieve Leandra.

Liefs R (moeilijke naam, u weet wel wie).




Ervaring van R met waarzegster Leandra   Ervaring van R met waarzegster Leandra   Ervaring van R geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Dank je wel Leandra voor je mooie kaarten. Altijd een feest om met je te praten. Je bent een schat xx.




Ervaring van Wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Lieve vrouw, bedankt voor de mooie voorspelling. ik hoop dat het uitkomt.




Ervaring van Lotte met waarzegster Leandra   Ervaring van Lotte met waarzegster Leandra   Ervaring van Lotte geplaatst op 1 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Bel Leandra, ze is echt de moeite waard. Tot nu toe is echt alles uitgekomen wat Leandra voorspeld heeft.




Ervaring van Monique met waarzegster Leandra   Ervaring van Monique met waarzegster Leandra   Ervaring van Monique geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Bedankt leandra voel me nu stukken bete.r je bent goed in wat je doet .toppertje tot snel.




Ervaring van Wendie met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendie met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendie geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Fijne jaarwisseling leandra. We horen elkaar zeker nog. Groetjes wendy.




Ervaring van wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van wendy geplaatst op 1 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Ik heb u net een lange tijd aan de telefoon gehad en ik vind u echt een lieverd. Heel erg fijn dat u mij begrijpt en mij ook inzichten kan geven. Ik hou u op de hoogte of hij is gekomen en of er weer contact is. Ik wacht het rustig af. Bedankt voor het gezellige gesprek en ben benieuwd of de voorspellingen gaan uitkomen. Hele fijne jaarwisseling en op een mooi 2019 xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Leandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Leandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Lieve Leandra, bedankt voor uw consult. Ben blij dat ik u weer gesproken heb. U bent een toppertje tot snel.




Ervaring van Wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 27 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Heel vriendelijke vrouw, is correct. to the point en heel goede inzichten en voorspelling.




Ervaring van Kristel met waarzegster Leandra   Ervaring van Kristel met waarzegster Leandra   Ervaring van Kristel geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Wat een lieve dame ben je Leandra. Je hebt me al zoveel geholpen en wat uitgekomen is. Je bent een Topper xxx veel liefs Maria.




Ervaring van Maria met waarzegster Leandra   Ervaring van Maria met waarzegster Leandra   Ervaring van Maria geplaatst op 24 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Leandra, is een echte topper. Hartstikke bedankt dat je mij gerust hebt gesteld. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen ivm hem. Jammer dat ik geen belminuten meer over had. Tot heel gauw want ik bel je sowieso terug. Kusjesssss.




Ervaring van Nunu met waarzegster Leandra   Ervaring van Nunu met waarzegster Leandra   Ervaring van Nunu geplaatst op 8 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Een fantatastiche vrouw met veel begrip .
het was zeker de moeite waard.




Ervaring van Greet met waarzegster Leandra   Ervaring van Greet met waarzegster Leandra   Ervaring van Greet geplaatst op 8 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  (sorry beltegoed was op).
Was inderdaad supermooie kaartlegging.
bedankt voor de geruststelling.




Ervaring van Gaby met waarzegster Leandra   Ervaring van Gaby met waarzegster Leandra   Ervaring van Gaby geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Wat een warme vriendelijke vrouw . Je bent er eentje naar mijn hart leandra. Een echte aanrader mensen, ze zegt eerlijk wat ze ziet. Ik hou je op de hoogte. Absoluut alle sterren waard.




Ervaring van wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van wendy geplaatst op 1 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Bedankt leandra. je bent een toppertje. tot gauw.




Ervaring van Wendie met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendie met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendie geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Lieve Leandra wat bent u toch een kanjer. Steeds weer weet u mij kalm te krijgen, en al zoveel waarheden gezegd. U bent voor mij een top medium.




Ervaring van Jolanda met waarzegster Leandra   Ervaring van Jolanda met waarzegster Leandra   Ervaring van Jolanda geplaatst op 30 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Lieve Leandra je bent als een nieuwe vriendin voor me. Als ik je hebt gebeld voel ik me rustig, en je zit er wel heel vaak goed. Bedankt daarvoor je bent een aanrader. Xx.




Ervaring van Jolanda met waarzegster Leandra   Ervaring van Jolanda met waarzegster Leandra   Ervaring van Jolanda geplaatst op 29 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Hallo Leandra, ik kan het niet geloven maar u heeft gelijk gehad met uw voorspelling. Ik ben vvolledig arbeidsongeschikt verklaard en dat is een ongelofelijke opluchting.

Nu op naar uw andere voorspellingen. Daar heb ik alle vertrouwen in.

Bedankt, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Leandra   Ervaring van Karin met waarzegster Leandra   Ervaring van Karin geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Lieve Leandra, ik wil u hartelijk danken voor uw expertises. Ik vind u een fijne vrouw en een prettig persoon om naar te luisteren. Wat ook niet onbelangrijk is, u zegt rake dingen. Dank u. Lieve Groet .




Ervaring van Anonieme man met waarzegster Leandra   Ervaring van Anonieme man met waarzegster Leandra   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 22 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Leandra
Zo aangenaam om met u te praten. Je bent een geschenk uit de hemel. Zo betrokken. En altijd bij het rechte eind.
A x.




Ervaring van Ann met waarzegster Leandra   Ervaring van Ann met waarzegster Leandra   Ervaring van Ann geplaatst op 19 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Lieve Leandra,
Uw legging van vanmiddag klopte. Hij heeft inderdaad van zich laten horen. Ik hoop dat de rest van uw voorspelling over de toekomst ook uitkomt.
Xxx.




Ervaring van Juanita met waarzegster Leandra   Ervaring van Juanita met waarzegster Leandra   Ervaring van Juanita geplaatst op 18 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  U bent super .echt waar .heb heel veel aan je echt een aanwinst op de lijn .je vriendelijkheid en geduld doet ook veel .




Ervaring van f met waarzegster Leandra   Ervaring van f met waarzegster Leandra   Ervaring van f geplaatst op 7 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Kippevel kreeg ik. U schrok ook van de legging en ik ben nog steeds ondersteboven. Ik laat het u weten.

Een fan.




Ervaring van sinti met waarzegster Leandra   Ervaring van sinti met waarzegster Leandra   Ervaring van sinti geplaatst op 1 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Altijd aangenaam om met u te spreken. Tot hier toe zijn jou voorspellingen uitgekomen. Dank u xxxxxx.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Leandra   Ervaring van Sabrina met waarzegster Leandra   Ervaring van Sabrina geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Lieve Leandra, je bent een zeer aangename en lieve vrouw en een uitstekend medium. Ik had vroeger al eens gebeld en je zag alles zo duidelijk, een dikke proficiat. Ik raad Leandra aan iedereen aan, maar niet allemaal tegelijk bellen hé. Vele groetjes en nog een prettige avond. Dank u wel en tot een beetje later.




Ervaring van belster waarbij telefoon 2 maal uitviel met waarzegster Leandra   Ervaring van belster waarbij telefoon 2 maal uitviel met waarzegster Leandra   Ervaring van belster waarbij telefoon 2 maal uitviel geplaatst op 5 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Altijd fijn om met je te praten. X.




Ervaring van Ann met waarzegster Leandra   Ervaring van Ann met waarzegster Leandra   Ervaring van Ann geplaatst op 29 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Fijn om u weer even te spreken. Bedankt voor uw consult bel u snel weer terug.




Ervaring van Wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendy met waarzegster Leandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 28 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Lieve Leandra,

bedankt voor het mooie consult.
Je bent heel goed.

vriendelijke groeten
kat.




Ervaring van kat met waarzegster Leandra   Ervaring van kat met waarzegster Leandra   Ervaring van kat geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden