Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Marco
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Voelt het goed aan, duidelijk en eerlijk.
Een topper, de eerste zaken zijn uitgekomen.
Nu de rest nog ik spreek je snel weer.




Ervaring van Hope met waarzegster Marco   Ervaring van Hope met waarzegster Marco   Ervaring van Hope geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Top paragnost ik bel je zeker nog .




Ervaring van Stefanie met waarzegster Marco   Ervaring van Stefanie met waarzegster Marco   Ervaring van Stefanie geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Hij voelt de zaken perfect aan, kan details geven. Voelt goed en eerlijk dus ben ervan overtuigd dat zijn voelen ivm toekomst ook goed zit.




Ervaring van anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Marco is echt geweldig. Ik hoefde niks te vertellen behalve naam en leeftijd en hij haalde alles eruit. Super top reader. Door hem ben ik achter dingen gekomen die ik moest weten om vooruitgang te boeken. U bent echt een topper. Dank u enorm. San.




Ervaring van San met waarzegster Marco   Ervaring van San met waarzegster Marco   Ervaring van San geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  hey Marco ik wil jou bedanken voor jou voorspelling , je bent een topper en je ziet dingen heel erg goed en ik hoop echt dat jou voorspelling ga uitkomen en ik bel jou zeker nog eens terug ik kan iedereen aanraden om Marco te bellen


groetjes, anoniem.




Ervaring van anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Marco, zoals beloofd, wat een mooi mens ben jij. Je voorspelling is uitgekomen, als de andere ook uitkomt, neem ik zeker opnieuw contact met jou.




Ervaring van krista met waarzegster Marco   Ervaring van krista met waarzegster Marco   Ervaring van krista geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Super bedankt Marco. Voor alles super medium. Je hoort me zeker nog wel.




Ervaring van m met waarzegster Marco   Ervaring van m met waarzegster Marco   Ervaring van m geplaatst op 4 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Marco je bent een toppertje. super bedankt.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Marco wauw wauw wauw. Il .




Ervaring van N. met waarzegster Marco   Ervaring van N. met waarzegster Marco   Ervaring van N. geplaatst op 21 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  top.
eddy.




Ervaring van EDUARD met waarzegster Marco   Ervaring van EDUARD met waarzegster Marco   Ervaring van EDUARD geplaatst op 16 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Bedankt Marco , ik weet dat ik het geduld moet hebben voor alles uitkomt , geloof er nog steeds in . bedankt om me verder te helpen , heb veel vertrouwen in je . je voelt heel goed aan zowel het positief als negatieve , nogmaals dank u .




Ervaring van Christel met waarzegster Marco   Ervaring van Christel met waarzegster Marco   Ervaring van Christel geplaatst op 7 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Marco bedankt om naar mij te luisteren. en jou voorspelling te geven ik ben heel blij met jou voorspelling en je bent heel goed en ziet de dingen heel goed ook heb jij een goed luister oor .en ik ga jou nog heel veel bellen en mensen ik verzeker jou je moet zeker naar Marco bellen hij is heel echt goed.




Ervaring van anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Fijn gebabbeld.
Bedankt voor de duidelijke antwoorden.
En de bevestiging voor wat ik al hoopte.




Ervaring van Kristel met waarzegster Marco   Ervaring van Kristel met waarzegster Marco   Ervaring van Kristel geplaatst op 27 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Dank je voor het fijne gesprek Marco. Marco is heel open, eerlijk en meelevend.




Ervaring van malika met waarzegster Marco   Ervaring van malika met waarzegster Marco   Ervaring van malika geplaatst op 14 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Marco je bent een fijn persoon om mee te praten. Als het zo is wat u voorspeld hebt over mijn toekomst en deze kom uit laat ik het u weten. Want van die ontmoetingen waarover u sprak is al uit gekomen bedankt.




Ervaring van Rosita met waarzegster Marco   Ervaring van Rosita met waarzegster Marco   Ervaring van Rosita geplaatst op 30 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  heel erg bedankt, heel veel raakpunten, minuutjes waren op. ik bel je snel weer terug , je voelde alles heel goed aan.




Ervaring van sonja met waarzegster Marco   Ervaring van sonja met waarzegster Marco   Ervaring van sonja geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Marco is een eerlijk en oprechte medium.. Hij Heeft mij echt een gerust hart gegeven . Marco is zeker een aanrader.




Ervaring van Angela met waarzegster Marco   Ervaring van Angela met waarzegster Marco   Ervaring van Angela geplaatst op 7 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Beste Marco, mijn minuutjes waren op, ik vond het fijn met jou te praten er kwam direct rust over mij. Je hebt een paar mooie voorspellingen gedaan voor de toekomst, ben benieuwd. Ik laat het je zeker weten als ze uitkomen. Je zat er echt pal op als je sprak over het verleden. Je bent echt een aanrader. Groetjes T.




Ervaring van T met waarzegster Marco   Ervaring van T met waarzegster Marco   Ervaring van T geplaatst op 5 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Marco bedankt voor je consult. fijne en vriendelijke man om mee te praten een topper tot snel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Beste Marco

Bedankt voor het aangename gesprek en je hebt me terug wat hoop gegeven. Ik hou je op de hoogte van het verdere verloop. Ik wens je tevens veel liefde. Michele.




Ervaring van Michele met waarzegster Marco   Ervaring van Michele met waarzegster Marco   Ervaring van Michele geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Heel erg goed. Zit er pal boven op en kan alles heel goed vertellen zowel verleden en heden.Marco is echt een aanrader. Heel erg bedankt.




Ervaring van anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Super goed .en heel aangenaam praten met jou.




Ervaring van Leslie met waarzegster Marco   Ervaring van Leslie met waarzegster Marco   Ervaring van Leslie geplaatst op 7 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Bedankt Marco voor het goede consult. Mijn verleden was direct duidelijk voor jou. En zonder uitleg kon jij het perfect reconstrueren. Ook mijn toekomst ziet er goed uit. Ik ben benieuwd wanneer je voorspellingen gaan plaatsvinden. Ik hou u zeker op de hoogte. Je bent een aangenaam persoon om mee te babbelen. En je bent heel duidelijk. Grtjs Ann.




Ervaring van Ann met waarzegster Marco   Ervaring van Ann met waarzegster Marco   Ervaring van Ann geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Dank u Marco. het was heel aangenaam om met u te spreken .ben benieuwd se. xxxxx.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Marco   Ervaring van Sabrina met waarzegster Marco   Ervaring van Sabrina geplaatst op 3 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Deze man weet veel te vertellen in detail,ook over verleden. Is heel helder. Door middel van zijn kaarten weet hij veel te vertellen. Dankjewel voor t consult.




Ervaring van Eveline met waarzegster Marco   Ervaring van Eveline met waarzegster Marco   Ervaring van Eveline geplaatst op 3 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Hoi Marco,
Bedankt voor het fijne gesprek en hoop dat jou voorspellingen snel uitkomen. Na je gesproken te hebben zie ik de toekomst weer positief tegemoet. Hartstikke bedankt en hou je op de hoogte.




Ervaring van Cindy met waarzegster Marco   Ervaring van Cindy met waarzegster Marco   Ervaring van Cindy geplaatst op 2 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Daarstraks je gebeld , daar ik echt ongerust was over situatie met een vriend van mij. Jij kon me gerusstellen. Dingen uit mijn verleden kon je zo zeggen precies of je had het samen met mij meegemaakt. Je hebt een mooie voorspelling gedaan. Ik hoop dat ie mag uikomen. Dank je wel.




Ervaring van hilke met waarzegster Marco   Ervaring van hilke met waarzegster Marco   Ervaring van hilke geplaatst op 30 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Ik was zeer zeer tevreden van je. je haalde heel wat uit de kaartjes en je zat in alles vrij goed, twijfel vooral niet want je bent een toppertje tussen de anderen hier. je kon zoveel zeggen tot in detail over dingen dat ik echt zei WAUW, aan aanwinst van deze lijn. je collega Christelle.




Ervaring van Christelle je collega met waarzegster Marco   Ervaring van Christelle je collega met waarzegster Marco   Ervaring van Christelle je collega geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Heel goed . Zag heel specifieke dingen uit mijn verleden tot in detail . Voelde goed aan en was direct aanrader.




Ervaring van Stefanie met waarzegster Marco   Ervaring van Stefanie met waarzegster Marco   Ervaring van Stefanie geplaatst op 13 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden