Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Paloma
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Paloma ik zie net dat ik maar 1ster heb gegeven gisteren sorry je verdient er wel 10 maar jammergenoeg kan ik er maar 5geven je hebt ze meer dan verdient xxx.




Ervaring van anoniempje met waarzegster Paloma   Ervaring van anoniempje met waarzegster Paloma   Ervaring van anoniempje geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Beste Paloma ,ik heb je vandaag voor het eerst maal gebeld vandaag heb je voorspelling gedaan die vandaag inderdaad al uitgekomen is wow je bent echt suuuuper ik heb je deze namiddag terug gebeld om te kijken voor Januari en je wist goed nieuws te vertellen je weet heel veel en dat juist met naam en geboortedatum je bent een wonder op deze lijn ik ga je zeker nog terug bellen grtjs anoniempje xxxxxx.




Ervaring van anoniem met waarzegster Paloma   Ervaring van anoniem met waarzegster Paloma   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Paloma is een heel lieve dame die to the point en concreet snel antwoord geeft.
Zij heeft heel veel aanvoeling en inzicht zeker wat karakters en innerlijke emoties betreft. Of haar voorspelling werkelijkheid wordt is af te wachten maar ze was heel zeker van haar stuk en mening. Letís hope.




Ervaring van Annemie met waarzegster Paloma   Ervaring van Annemie met waarzegster Paloma   Ervaring van Annemie geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Ik bel Paloma geregeld en elke keer weet zij mij weer op weg te helpen. Ze kan goed invoelen ook bij de ander en helpt je met de juiste stappen te zetten. Haar voorspellingen beginnen uit te komen en Paloma geeft goede adviezen hoe te handelen in mijn geval in de liefde. Ze geeft me vertrouwen maar praat je zeker niet naar de mond. Ook als het minder leuk is, vertelt zij het. Dat maakt haar consult juist zo sterk. Met liefde helpt ze je op weg. Aanrader.




Ervaring van Sandra met waarzegster Paloma   Ervaring van Sandra met waarzegster Paloma   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Veel gepraat met Paloma over de toekomst van de zaak. Ze heeft me altijd heel goed geholpen en veel inzichten gegeven hoe het verder moet. Bedankt. Th.




Ervaring van Th met waarzegster Paloma   Ervaring van Th met waarzegster Paloma   Ervaring van Th geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Paloma heeft bij mij altijd gelijk gehad. Ik was iemand die heel ongeduldig was maar door Paloma's inzicht ben ik op de juiste manieren stappen gaan zetten waardoor ik mijn doelen bereikt. Paloma jij bent echt goed thanks en tot gauw liefs K.




Ervaring van K. met waarzegster Paloma   Ervaring van K. met waarzegster Paloma   Ervaring van K. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Hallo Paloma, echt bizar dat je gewoon de rode en een zwarte auto van mijn vrouw bij mij zag. Vandaag belde ik je voor het eerst en dat zal zeker niet de laatste keer zijn. Je hebt een aantal keren, zonder dat ik wat zei, zaken benoemd die je echt niet kon weten. Bijzonder knap. Dankjewel voor je adviezen, ik ga er mee aan de slag en zal je laten weten hoe het mij vergaat. G.




Ervaring van Guido met waarzegster Paloma   Ervaring van Guido met waarzegster Paloma   Ervaring van Guido geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Lieve Paloma, bedankt voor al je steun in de afgelopen jaren. Altijd heb je aangegeven dat hij bij mij terug zou komen en dat is nu echt gebeurd. Inmiddels gaat het beter dan ooit. Ik wil je erg bedanken voor al je eerlijkheid, tips om ons weer bij elkaar te doen laten komen en je grapjes. Je bent een ware aanvulling geweest in mijn leven en je hebt me echt verder geholpen. Nooit verwacht, wel gehoopt en ook uitgekomen. Tot snel weer. Liefs Door.




Ervaring van Door met waarzegster Paloma   Ervaring van Door met waarzegster Paloma   Ervaring van Door geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Ja hoor, je had echt gelijk. Het duurde even, maar hij heeft me inmiddels geappt. Je bent echt goed. Karakter precies beschreven zoals hij is.
Echt zo fijn.




Ervaring van Merel met waarzegster Paloma   Ervaring van Merel met waarzegster Paloma   Ervaring van Merel geplaatst op 8 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Ik bel je eigenlijk al jaren, maar heb je nog nooit bedankt. Bij deze, je bent echt heel zuiver en eerlijk. Je vertelt me precies hoe het zit, ook als het minder leuk is, ook hoe het moet, zodat ik weer door kan. Tot snel weer. Grt Johan.




Ervaring van Johan met waarzegster Paloma   Ervaring van Johan met waarzegster Paloma   Ervaring van Johan geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Lieve Paloma, wat kunt U goed mijn situatie weerleggen. Puur en zuiver. Jammer dat ik weg moest, ik kan zo heel de dag met U praten. Ik heb vertrouwen erin. Dikke knuffel.




Ervaring van M-L met waarzegster Paloma   Ervaring van M-L met waarzegster Paloma   Ervaring van M-L geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Beste Paloma,

Ik had je een tijdje geleden reeds gebeld en vandaag belde ik terug en je kon de draad weer oppikken waarover het ging. Vond ik heel fijn. Je bevestigde nogmaals dat hij contact zal opnemen naar de feestdagen toe. Wil je dan ook zeker danken voor het aangename gesprek. Laat het je weten als het zover is. Benny.




Ervaring van Benny met waarzegster Paloma   Ervaring van Benny met waarzegster Paloma   Ervaring van Benny geplaatst op 16 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Lieve Paloma,

Wat ben ik blij en opgelucht dat ik je gesproken heb. Ik noemde alleen de naam van hem en alles wat je zei herkende ik. Ik ben opgelucht dat ik de bevestiging heb gekregen en ik ga mijn best doen om je advies op te volgen.
Je bent een aanwinst op deze lijn, ik bel je zeker nog eens.




Ervaring van M met waarzegster Paloma   Ervaring van M met waarzegster Paloma   Ervaring van M geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden