Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Sabrina.P
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina.P
  Ervaring met waarzegster Sabrina.P
  Dankjewel voor je reading. Ik viel daarnet weg mijn tegoed was op. Ik hoop snel iets te horen. Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Nathalie met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Nathalie geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina.P
  Ervaring met waarzegster Sabrina.P
  Dag Sabrina, Hartelijk dank vr het gesprek van daarnet. U voelde me onmiddellijk goed aan, waardoor ik een bepaalde rust over mij kreeg, Warme groet.




Ervaring van Myriam met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Myriam met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Myriam geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina.P
  Ervaring met waarzegster Sabrina.P
  Beste Sabrina.P, ik schrijf namelijk zelden een recensie maar jij verdient het. Heb je twee keer gebeld voor hetzelfde onderwerp. Beide keren zeer tevreden. En in het verleden had ik je ook een keer gebeld en achteraf bleek dat alles was je zei ook echt klopte. Top ga zo door zodat je meer mensen kan bereiken met je gave.




Ervaring van Nelly met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Nelly met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Nelly geplaatst op 22 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina.P
  Ervaring met waarzegster Sabrina.P
  Lieve Sabrina, bedankt voor je altijd fijne advies. Je voelt erg goed mensen aan. Je bent een topper.




Ervaring van Yvonne met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Yvonne met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Yvonne geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina.P
  Ervaring met waarzegster Sabrina.P
  Hoi, bedankt voor het leuke gesprek en het compliment. Je hebt me wel aan het denken gezet om meer te gaan doen met mijn gave. Veel liefs en tot gauw.
Karolien.




Ervaring van karolien met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van karolien met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van karolien geplaatst op 8 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina.P
  Ervaring met waarzegster Sabrina.P
  Sabrina.P
Wat U mij vertelt daar sta ik van te kijken. Niet te geloven hoe zuiver. Ik heb U een paar keer gesproken. Of het nou een grote steen of een kiezel is geweest wat hem terug brengt naar hem zelf ga ik samen met U mee maken. Jeugd herinneringen die opborrelen bij hem daar moet hij zelf achter komen wat mee te doen. Ik ga U zeer zeker nog spreken.

Dank dat U altijd geduldig en rustig bent al stel ik een vraag 2 keer. X.




Ervaring van A met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van A met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van A geplaatst op 19 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina.P
  Ervaring met waarzegster Sabrina.P
  Heb Sabrina nu een aantal keren gesproken. Wat een lieve vrouw is zij. Ze noemt veel dingen die ik zeker kan plaatsen. En op de een of andere manier krijg ik een innerlijke rust als ik haar gesproken heb. Ook zij heeft veel mooie voorspellingen gedaan. Ik hoop dat deze zullen uitkomen. Ze is in ieder geval zeker de moeite waard om even te bellen. Dank je wel Sabrina en tot een volgende keer. Liefs F ( van J.) Heb je vandaag 2 x gesproken. ;-) .




Ervaring van F met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van F met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van F geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina.P
  Ervaring met waarzegster Sabrina.P
  Na wat heftige gebeurtenissen in mijn leven kreeg ik er ook lichamelijk last van.
Dit overviel me omdat ik juist heel veel me achter me had gelaten en er eigenlijk alleen maar positieve dingen op mijn pad komen en zijn.
Sabine wist dit allemaal zo goed in kaart te brengen waar dit vandaan kwam en waarom.
Kreeg bevestigingen en handvaten.
Heb er heel veel aangehad.
Ze zat gelijk goed in de eerste zin al die ze uitsprak.

Super fijn.
Ik ga werken aan mijn herstel en je gegeven raad opvolgen.

Heel erg bedankt.




Ervaring van Helen met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Helen met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Helen geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina.P
  Ervaring met waarzegster Sabrina.P
  Sabrina P. Is echt een topper.




Ervaring van Yvonne met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Yvonne met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Yvonne geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina.P
  Ervaring met waarzegster Sabrina.P
  Lieve sabrina, wauw ik heb je net aan te telefoon gehad. Wat jij allemaal weet te vertellen, was echt onder de indruk. Ik zal je zeker nog eens bellen. Veel liefs. L.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina.P
  Ervaring met waarzegster Sabrina.P
  Echt een TOPPER . Mooie uitleg, super.




Ervaring van M met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van M met waarzegster Sabrina.P   Ervaring van M geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden