Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Sophia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Wauwwww ze is geweldig. Ze sprak echt uit haar hart.




Ervaring van Sunita met waarzegster Sophia   Ervaring van Sunita met waarzegster Sophia   Ervaring van Sunita geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Ik vroeg hoe het gesprek met de makelaar zou verlopen. Jij vertelde dat het positief zou zijn. En het klopt helemaal. Super blij.




Ervaring van C met waarzegster Sophia   Ervaring van C met waarzegster Sophia   Ervaring van C geplaatst op 3 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Alles wat Sophia heeft verteld afgelopen week komt uit.Ik sta versteld.
Wat een openbaring is me dat. Aanrader ..




Ervaring van Maria met waarzegster Sophia   Ervaring van Maria met waarzegster Sophia   Ervaring van Maria geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Een lieve sociale vrouw, met een prachtige sterke energie. Ik heb bijzondere kaarten mogen ontvangen met een positief vooruitzicht. De dingen die zij heeft benoemd zijn op mn pad gekomen waardoor ik stralend door het leven mag gaan. Dat het nieuwe jaar mij toe mag lachen. Dankjewel mooie vrouw. Liefs Angela.




Ervaring van Angela met waarzegster Sophia   Ervaring van Angela met waarzegster Sophia   Ervaring van Angela geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve steun en toeverlaat Sophia,
precies op de maand af zoals jij hebt voorspelt heb ik contact gehad met een dierbaar persoon. Het was onwennig zeer emotioneel, maar ik heb mij kranig gehouden. Ik hoop dat dit eerste contact een vervolg zal hebben. Het is allemaal zo pril zo anders. Ik hou je op de hoogte en zal je zeer zeker persoonlijk spreken hierover.




Ervaring van je weet wel met waarzegster Sophia   Ervaring van je weet wel met waarzegster Sophia   Ervaring van je weet wel geplaatst op 4 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Bedankt voor je gesprek je hebt gelijk gekregen heb weer kontakt super bedankt dat je er steeds voor me was dit heeft me super gedaan.




Ervaring van j met waarzegster Sophia   Ervaring van j met waarzegster Sophia   Ervaring van j geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Zeer mooi, fijngevoelig gesprek. hartelijk dank .




Ervaring van Myriam met waarzegster Sophia   Ervaring van Myriam met waarzegster Sophia   Ervaring van Myriam geplaatst op 30 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Je bent een hele lieve vrouw om mee te praten. Eerlijk en recht door zee. Je hebt mij weer gerust gesteld. Ik hou je op de hoogte hoe alles gaat verlopen. Ik raad iedereen aan om je eens te bellen. Hele fijne inzichten heb ik gekregen. Mijn dank is groot. Tot gauw knuffels.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Liefste Sophia, jouw readings zijn steeds top. Ben super blij dat ik jou mag kennen in mijn leven. En ja hoor er is heel wat uit gekomen en heel veel onbereikbare dingen zoals met de grootste ster van belgie op cafe zitten. Die had ik niet zien aankomen en wauw. Nu kijken hoe het zal zijn met mijn indiaantje hoe het verder verloopt, dank je Sophia.




Ervaring van Blondie met waarzegster Sophia   Ervaring van Blondie met waarzegster Sophia   Ervaring van Blondie geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Een zachte en lieve dame met rustgevende stem en ze is ook to the point. Het vorige is uitgekomen ook wat de tijd betreft. Nu weer hoopvol wachten.
Weeral bedankt want ben nu alweer wat rustiger geworden door jou te horen.
Dikke knff.

Van A met G die veel hartzeer heeft.




Ervaring van Annick met waarzegster Sophia   Ervaring van Annick met waarzegster Sophia   Ervaring van Annick geplaatst op 8 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Heel leuk gesprek gehad. ik hoop dat je voorspellingen uit komen.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Sophia   Ervaring van Sabrina met waarzegster Sophia   Ervaring van Sabrina geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve Sophia, ik spreek je nog wel. Ik wil jouw laten weten dat jij iets had voorspeld voor mij. En dat heb ik gisteren vernomen. Het lijkt alsof er een bloemknopje heel langzaam open gaat voor mij. Voor al het andere moet ik geduld hebben.




Ervaring van A met waarzegster Sophia   Ervaring van A met waarzegster Sophia   Ervaring van A geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia, altijd een aangenaam gesprek die verheldering brengt in de stukken waar je een beetje in vast gelopen was. Ze geeft je een glimp waar dingen naartoe gaan. Dit is zeer interessant. Ook leuk om bepaalde mensen te screenen. Ze is een super lieve boeiende Dame.




Ervaring van Kaatie met waarzegster Sophia   Ervaring van Kaatie met waarzegster Sophia   Ervaring van Kaatie geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  dank voor de uitgebreide reactie. ik voel me serieus genomen en dat je de tijd voor me hebt genomen. Ik voel een zekere rust nu. wat ik voel klopt. nu even de tijd uitzitten.




Ervaring van mp met waarzegster Sophia   Ervaring van mp met waarzegster Sophia   Ervaring van mp geplaatst op 10 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Wat een mooi kloppend bericht. dank je wel.




Ervaring van saskia met waarzegster Sophia   Ervaring van saskia met waarzegster Sophia   Ervaring van saskia geplaatst op 11 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Beste Sophie,
We hebben elkaar een paar keer gesproken en telkens komen er dezelfde uit de kaarten. Gisteren heb ik je weer gebeld en een voorspelling is al uitgekomen. Op dezelfde dag. Wow.blijf zo doorgaan met je gave. Chapeau.Echt een aanrader.
Groetjes, Nelly.




Ervaring van Nelly met waarzegster Sophia   Ervaring van Nelly met waarzegster Sophia   Ervaring van Nelly geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Beste Sophia, wat een fijn consult was dit weer. Zo prettig je even te spreken. Belde voor een relatie vraag, ik blijf vertrouwen op mijn gevoel; de kaarten lagen er mooi bij en ook nog eens de bevestiging. 'JA'. Mooi ook dat je gelijk iets zag liggen op werkvlak maar dat we het daar in eerste instantie niet over gehad hebben omdat ik met een andere vraag belde. Uiteindelijk kwam het toch ter sprake, en ja het klopt helemaal. Bijzonder. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Lieve sophia
Bedankt voor wat u had gezien.
U vertelde dat het niet ver weg lag en u heeft gelijk gehad. Bedankt voor u mooie woorden .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Beste Sophia,bedankt voor je raad via een emailconsult.Het komt me qua bepaalde dingen heel herkenbaar voor.




Ervaring van X. met waarzegster Sophia   Ervaring van X. met waarzegster Sophia   Ervaring van X. geplaatst op 13 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia,
Mag ik jou bedanken voor de duidelijke antwoorden op mijn vragen. Daarnaast komen bijna alle dingen uit die jij en je pendel aangeven.
Chapeau.

Gr. C.uit het zonnige zuiden.




Ervaring van Chris met waarzegster Sophia   Ervaring van Chris met waarzegster Sophia   Ervaring van Chris geplaatst op 8 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Heb een heel fijn gesprek met Sophia gehad. Kon ook na enige tijd contact leggen met mijn lieve vrouw en veel vertellen. Ook mijn broertje en schoonmoeder. Heeft ook veel verteld over andere zaken en over de huisdieren.
Dankjewel lieve Sophia voel me stukken beter.
Helaas waren de belminuten op maar kom in de toekomst zeker nog een keertje terug voor een vervolg.




Ervaring van Will met waarzegster Sophia   Ervaring van Will met waarzegster Sophia   Ervaring van Will geplaatst op 4 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia heeft mijn vragen duidelijk beantwoord en mijn gevoel bevestigd. Ze heeft me ook goede ideeen (concrete) gegeven betreft mijn plannen. Het was fijn om haar te spreken, de dingen die ze doorkreeg klopten en waren relevant.




Ervaring van Angelo met waarzegster Sophia   Ervaring van Angelo met waarzegster Sophia   Ervaring van Angelo geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  bedankt voor het warme fijne gesprek.helaas is het uitgekomen wat jij voorspeld hebt.maar nogmaals bedankt.




Ervaring van JOHAN met waarzegster Sophia   Ervaring van JOHAN met waarzegster Sophia   Ervaring van JOHAN geplaatst op 22 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Heb je afgelopen weekend gebeld, omdat ik redelijk in de stress zat. Je hebt met gerustgesteld en mooie inzichten gegeven, ook voor wat betreft mezelf. Je ziet veel en pikt alles snel op. Je had gelijk, meneer heeft zich weer gemeld, zoals je voorspeld had. Veel sneller ook dan ik had verwacht. Heb je vandaag nog even gebeld om je dat te laten weten. Ja het heeft tijd nodig, en ik moet geduldig zijn, daar ben ik me van bewust. Ben blij met de bevestiging dat ik op mijn gevoel kan vertrouwen dat alles goed komt. Dankjewel.




Ervaring van A met waarzegster Sophia   Ervaring van A met waarzegster Sophia   Ervaring van A geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Beste Sophia, wat een mooi en fijn gesprek met jouw. Je klinkt zo mooi en rustgevend. Fijn om met je in het gesprek mee te gaan wat je doet en voelt. Ik zou wel een hele avond in gesprek willen blijven met je. Ik vind je fantastisch. Lieve groet, Carla ( ik hoop dat ik snel iets hoor).




Ervaring van Carla met waarzegster Sophia   Ervaring van Carla met waarzegster Sophia   Ervaring van Carla geplaatst op 16 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia is een prettig iemand om mee te spreken. Zij is to the point in haar voorspellingen en waarnemingen, een aanrader.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia, we hadden deze avond een gesprek over de toekomst. Mijn vader stond naast je, zei je. Hij helpt mij, zei je. Je vertelde mij ook andere dingen die de waarheid waren. Ik was hier zo door geŽmotioneerd, Sophia, mijn vader overleed bijna 19 jaar geleden geheel onverwacht op 56 jarige leeftijd. Hij was mijn beste vriend en raadgever en criticus, en ikzelf voelde zijn dood op exact het moment dat hij stierf. Niemand hoefde mij te zeggen dat hij overleden was. Ik wist het. Ik kon geen afscheid van hem nemen en nu heb ik het gevoel dat ik hem constant naast me heb, zijn armen om me heen geslagen zijn, dankzij jou. Ik heb een stukje afscheid van hem kunnen nemen. De voorspelling die je me deed, ik hoop zo, Sophia, dat het bewaarheid word. En zoals gezegd, breng ik je dan zeker op de hoogte. Bedankt Sophia, fijne feesten en ook ik brand een kaarsje voor jou. 5 sterren, Sophia 5sterren en meer.
Gaby




Ervaring van gaby met waarzegster Sophia   Ervaring van gaby met waarzegster Sophia   Ervaring van gaby geplaatst op 29 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Bedankt! Je bent uniek! Blij dat papa trots op me is! Ik hoop op een spoedig keerpunt.




Ervaring van sh met waarzegster Sophia   Ervaring van sh met waarzegster Sophia   Ervaring van sh geplaatst op 4 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  gewoon lief en zorgzaam .niks geen bla bla .gewoon goed .dank u wel .afz cate




Ervaring van cate met waarzegster Sophia   Ervaring van cate met waarzegster Sophia   Ervaring van cate geplaatst op 25 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Beste Sophia, dank je wel begrijp ten zeerste je antwoord, maar je hebt mijn vraag zeer goed beantwoord meer verwachte ik niet. Voor deel twee neem ik je raad ten harte, heb alles al eens open gegooid maar ga nog eens een poging doen met een andere invalshoek, je hoort het wel. Dikke knuffel C




Ervaring van C met waarzegster Sophia   Ervaring van C met waarzegster Sophia   Ervaring van C geplaatst op 29 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hi Sophia I Am So Thankful For The Gifts You Have
It is a Blessing For Everyone You Are Special Thank You Very Much
xxxx M




Ervaring van M met waarzegster Sophia   Ervaring van M met waarzegster Sophia   Ervaring van M geplaatst op 14 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Ik zou wel uren naar je kunnen luisteren. Bedankt voor de inzichten en vooral de adviezen. Je bent een ster, een parel, de max




Ervaring van Lies met waarzegster Sophia   Ervaring van Lies met waarzegster Sophia   Ervaring van Lies geplaatst op 28 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  bedankt om die mooie boodschap over mijn vader het heeft me rust gegeven en het was zo prachtig en zo onverwachts ,dat zal ik niet vlug vergeten tot weldra




Ervaring van brenda met waarzegster Sophia   Ervaring van brenda met waarzegster Sophia   Ervaring van brenda geplaatst op 29 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  lieve sophia,
bedankt voor je voorspellingen en adviezen, het deed me goed, je zag heel veel goeden dingen binnenkort gebeuren...maar de mooiste, je zag mijn overleden papa, dit kleine mannetje met een pet! wow, zijn boodschap is goed gekomen, zal ik er zeker aan werken, ik bel je zeker terug, je bent puur, lief, oprecht, eerlijk, je bracht me rust, dank je, liefs




Ervaring van anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Elke keer weer als ik je gesproken heb ben ik er helemaal van onder de indruk. Elk gesprek weer is ontzettend bijzonder. En vooral het aanvullen van elkaar.
Hopelijk zijn dit echt de laatste loodjes. Ik hou je op de hoogte.

Tot snel
Groetjes van ons




Ervaring van madelon met waarzegster Sophia   Ervaring van madelon met waarzegster Sophia   Ervaring van madelon geplaatst op 8 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden