Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Zoe
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe ik ben altijd zo op blij als jij bereikbaar bent.
Jij bent mn absolute favoriet.
Je bent to the point recht voor zn raap, eerlijk ook al is het een ongemakkelijke boodschap of richtlijn waar ik hard aan moet werken, of wat ik pijnlijk vind.
Waar het om gaat in je leven is dat je kleine stappen vooruit maakt hoe moeilijk ook, en weer "gewoon" jezelf kunt zijn.
Dankjewel Zoe voor alle goede raad.
Diana.




Ervaring van Diana met waarzegster Zoe   Ervaring van Diana met waarzegster Zoe   Ervaring van Diana geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe, ik vind je bijzonder goed want je geeft ook snel antwoorden.
Ik zal jou zeker nog bellen en ik wou je met deze reactie zeggen dat ik je heel goed vindt.




Ervaring van S. met waarzegster Zoe   Ervaring van S. met waarzegster Zoe   Ervaring van S. geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  In 1 woord wauwww. Kort en krachtig, duidelijk en goed met tijd, dankjewel Zoe.




Ervaring van Sel met waarzegster Zoe   Ervaring van Sel met waarzegster Zoe   Ervaring van Sel geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Een heel leuk kort gesprek gehad en duidelijk antwoord gehad. je hebt mijn gevoel bevestigd. alleen nog de moed bijeen rapen om je raad op te volgen.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Zoe   Ervaring van Sabrina met waarzegster Zoe   Ervaring van Sabrina geplaatst op 22 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Soms gebeuren er echt idiote dingen in je leven en weet je echt niet meer hoe je dat moet beoordelen of ga je twijfelen aan jezelf.
Zoe is dan altijd een steun en toeverlaat.
Vergeet mij nietje.




Ervaring van Mijntje met waarzegster Zoe   Ervaring van Mijntje met waarzegster Zoe   Ervaring van Mijntje geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Echt een heerlijkheid om met je te spreken. Het voelt als even thuiskomen. Je bent zo scherp in de voorspellingen. Je komt altijd weer met een nieuw inzicht of gebeurtenis in de toekomst. Te grappig. Ik bel je weleens om tijdens het gesprek wegge-ebte gedachten te herinneren; en met jouw antwoorden kan ik het dan in het doosje "afgehandeld" stoppen. Jouw invoelen, manier van praten en vooruitzien met je prachtige woordenschat is uniek in zijn soort. Je bent echt de topper op deze lijn. Dank je wel lieve Zoe. Jouw gave is goud waard.




Ervaring van Spirit! met waarzegster Zoe   Ervaring van Spirit! met waarzegster Zoe   Ervaring van Spirit! geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Lieve Zoe, excuus voor het abrupte einde. Ik heb je vandaag (zondag 24 feb) gesproken over mijn eigen praktijk en over de 2e telefoon. Niet normaal hoe helder je was en dingen bevestigde voordat ik aan mn vraag begon. Je voorspelling van een half jaar geleden komt nu uit over de telefoon. Heel erg bedankt voor de fijne gesprekken.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Lieve Zoe. In korte tijd ben jij mijn favoriet geworden. Altijd fijn om jou even te spreken. Je bent snel en heel duidelijk. Ik hoop dat de mooie voorspellingen gauw uit zullen komen. Lieve leuke en ook grappige vrouw jij ;-) .
Ik bel je snel weer. Liefs F ( bel altijd over J ;-).




Ervaring van F.. met waarzegster Zoe   Ervaring van F.. met waarzegster Zoe   Ervaring van F.. geplaatst op 6 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe is Cristal Clear . Veel inzichten verkregen gisteren door de heldere grappige manier waarop jij de zaken verwoordt = ). Spanningzoeker en gluren bij de buren, helemaal duidelijk .
Dank Je .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe is echt een topper. Echt waard om te bellen. Een aanwinst aan de lijn. Ik heb zoveel vertrouwen in mijn toekomst nu met N. Echt een topper ben jij.




Ervaring van Nunu met waarzegster Zoe   Ervaring van Nunu met waarzegster Zoe   Ervaring van Nunu geplaatst op 16 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe is echt ongelooflijk goed met haar kordate, objectieve en snelle waarnemingen op zowel prive als zakelijk gebied. Zonder al te veel info kan je de juiste snaar raken met de juiste bewoordingen. De zakelijke investering ligt dichtbij en de vlinders om de hoek op liefdesgebied. Je hebt me altijd erg goed geholpen waarvoor ik enorm wil bedanken. XX.




Ervaring van Stella met waarzegster Zoe   Ervaring van Stella met waarzegster Zoe   Ervaring van Stella geplaatst op 20 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe is snel en helder. wat betreft die donderdag is het precies zo gegaan als je voorspelde.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe, zojuist gesproken. handen omhoog en draait zich om. heb ik ff over nagedacht. maar is precies zoals hij zou doen = ) Laat je weten als de rest uitkomt . Goed en snel dank je.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Lieve Zoe dankjewel voor de oppepper. Liefs Con.




Ervaring van Con met waarzegster Zoe   Ervaring van Con met waarzegster Zoe   Ervaring van Con geplaatst op 20 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe dankje wel voor je altijd heldere hulp.Hopelijk weer n stap verder op mn pad.




Ervaring van Catja met waarzegster Zoe   Ervaring van Catja met waarzegster Zoe   Ervaring van Catja geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Lieve Zoe, keer op keer sta ik versteld v.w.b. je zuivere waarnemingen.
Wat krijg jij de dingen haarscherp door. Dank voor je luisterend oor en goede adviezen. Door jouw voorspellingen heb ik voor mij de juiste keuzes kunnen maken. Het klopt 100% wat je steeds tegen mij zegt. xxx, M.




Ervaring van M met waarzegster Zoe   Ervaring van M met waarzegster Zoe   Ervaring van M geplaatst op 25 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe heeft altijd een luisterend oor, wijze raad en mooie heldere antwoorden. Ze ziet veel en voelt heel snel en veel aan/in. Absoluut een topper .




Ervaring van Janneke met waarzegster Zoe   Ervaring van Janneke met waarzegster Zoe   Ervaring van Janneke geplaatst op 9 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Geen idee hoe ik Zoe moet beschrijven. Ze heeft iets in haar dat je heel rustig maakt. Ze zegt de dingen die ze aan krijgt aan voelt. Je hoort nog van me. Dank je voor de steun.




Ervaring van Conny met waarzegster Zoe   Ervaring van Conny met waarzegster Zoe   Ervaring van Conny geplaatst op 2 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Kort, krachtig en duidelijk, pikt alles snel op. Bedankt voor de bevestiging die ik even nodig had, en de fijne voorspellingen. Heb er alle vertrouwen in en kijk er naar uit.




Ervaring van Libra met waarzegster Zoe   Ervaring van Libra met waarzegster Zoe   Ervaring van Libra geplaatst op 16 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe is heel eerlijk en oprecht, ze geeft nuttige adviezen en heeft altijd een luisterend oor. Ik heb haar al vele malen gebeld en ze weet me altijd weer een positief gevoel te geven. Zeker een aanrader als je ergens mee zit.




Ervaring van J met waarzegster Zoe   Ervaring van J met waarzegster Zoe   Ervaring van J geplaatst op 7 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Lieve Zoe. Alles wat je recent hebt voorspeld, begint nu uit te komen. Ongelooflijk. Zulke haarscherpe waarnemingen heb jij. Lieverd bedankt weer en tot snel. Zoekt u een haarzuiver medium met voorspellingen die uitkomen? Bel Zoe. Lieve groet, M.




Ervaring van M. met waarzegster Zoe   Ervaring van M. met waarzegster Zoe   Ervaring van M. geplaatst op 5 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Hoi Zoe. Ik was mijn laptop kwijt en volgens jou was hij bij mij en niet in iemand anders zijn bezit. Klopt vandaag gevonden. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Je bent eerlijk recht voor zn raap. maar daar kan ik dan weer mee verder.
Soms is het gewoon zo zoeken naar hoe het zit.




Ervaring van Sabina met waarzegster Zoe   Ervaring van Sabina met waarzegster Zoe   Ervaring van Sabina geplaatst op 30 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe, ik ben steeds heel blij met je reactie soms confronterend maar het helpt mij op mn weg. Dankjewel Carolien.




Ervaring van Carolien met waarzegster Zoe   Ervaring van Carolien met waarzegster Zoe   Ervaring van Carolien geplaatst op 23 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Dank u wel Zoe ,

Wat je me vertelde wist ik eigenlijk al maar alleen jij hebt me de bevestiging kunnen geven dat ik er niet naast zat . Het was wonderlijk hoe je er zo bovenop kon zitten met alles . Hopelijk geeft me dit nu de kracht om even aan mezelf te denken en de dingetjes op een rijtje te zetten . Dikke knuffel Sabine .




Ervaring van Sabine met waarzegster Zoe   Ervaring van Sabine met waarzegster Zoe   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Lieve Zoe,

Wederom had je gelijk. Jij krijgt de dingen heel snel door en binnen enkele dagen tot een week of 4 komen je voorspellingen uit. Precies zoals jij gezegd hebt. Je bent een top medium.

Liefs, M.




Ervaring van M. met waarzegster Zoe   Ervaring van M. met waarzegster Zoe   Ervaring van M. geplaatst op 14 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  zojuist gebeld met Zoe , ik voelde me heel verdrietig ,maar op de een of andere manier heeft ze me hoop gegeven .
Ik voel echt dat haar voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van mariza met waarzegster Zoe   Ervaring van mariza met waarzegster Zoe   Ervaring van mariza geplaatst op 26 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe, wat ben jij toch goed. Je ziet en voelt het allemaal. Je bent geweldig.




Ervaring van M met waarzegster Zoe   Ervaring van M met waarzegster Zoe   Ervaring van M geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Altijd heel goed, super goed inlevingsvermogen, grappig ook. Super medium.




Ervaring van S met waarzegster Zoe   Ervaring van S met waarzegster Zoe   Ervaring van S geplaatst op 3 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Lieve Zoe, wauw. Keer op keer komen je voorspellingen uit. Echt ongelofelijk. Met de nodige humor weet je alles feilloos te benoemen.
De toekomst ziet er ook fantastisch uit. Ik weet zeker dat deze voorspellingen ook uit gaan komen. Tot snel maar weer. Liefs, M.




Ervaring van M. met waarzegster Zoe   Ervaring van M. met waarzegster Zoe   Ervaring van M. geplaatst op 3 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Je bent en blijft bijzonder. Fijne stem en hele fijne energie gespeend met mieters veel humor. Je geeft heel veel inzichten in de keuzes te maken over situaties die in de toekomst liggen. Bij mij komen jouw voorspellingen altijd voor de volle 100% uit. Ik kan me geen moment heugen dat jouw voorspellingen niet uit kwamen. Je brengt duidelijkheid in de veelheid aan keuzes en scenario's en dat geeft zoveel rust. Je hebt me zo ontzettend geholpen met mijn persoonlijke ontwikkeling over de afgelopen jaren, waardoor ik eindelijk meer in mijn dodo energie ben gaan varen. Mijn dank is zonnestraal groot. Liefs.




Ervaring van Dodootje met waarzegster Zoe   Ervaring van Dodootje met waarzegster Zoe   Ervaring van Dodootje geplaatst op 23 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Wat een mooi en wijs mens, zoe is heel invoelend en echt een super herdervoelend. Dank voor je prachtige consult .




Ervaring van S. D. met waarzegster Zoe   Ervaring van S. D. met waarzegster Zoe   Ervaring van S. D. geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe, mijn beltegoed was op. We waren net klaar met mijn vraag over de nasleep van een verbroken relatie. Je hebt meestal gelijk en wij hopen nu ook. Wat betreft de schoolkeuze van mijn kind had je het goed gezien. Topper ben je.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem met waarzegster Zoe   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Lieve Zoe,ik had je zaterdag ad lijn,en ik wilde toch weer even laten weten hoe ik jou werkwijze waardeer. nuchter scherp en echt mediumschap.Was mijn onzekerheid kwijt en weer veel vertrouwen nu,nogmaals een warme december toegewenst .X.




Ervaring van Leeuwtje met waarzegster Zoe   Ervaring van Leeuwtje met waarzegster Zoe   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 4 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Ik heb Zoe een paar keer gesproken, en ze is erg goed en eerlijk. Over de liefde bij mij heeft ze het altijd goed. Toppertje. Groet carolien.




Ervaring van Koolen met waarzegster Zoe   Ervaring van Koolen met waarzegster Zoe   Ervaring van Koolen geplaatst op 4 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden