Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Stephanie
  Ervaring met waarzegster Stephanie
  Heel aangename opgewekte dame ,kwam met dingen die ik helemaal niet verwachte en nu afwachten of het uit gaat komen. Ga je zeker nog van horen bedankt.




Ervaring van Sonia met waarzegster Stephanie   Ervaring van Sonia met waarzegster Stephanie   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rashieda
  Ervaring met waarzegster Rashieda
  Rashieda is een geweldigeeeeee vrouw.
Zei wist me precies te vertellen hoe de vork in de steel zit.
Ze beschreef alles gewoon echt geweldig.

Dank je wel Rashieda.




Ervaring van Danielle met waarzegster Rashieda   Ervaring van Danielle met waarzegster Rashieda   Ervaring van Danielle geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Exena
  Ervaring met waarzegster Exena
  Hartelijk dank Lieve Exena, heb weer echt gelachen haha nog effe zien of hij idd het lef heeft mn nr. Te vragen voor mn vakantie, top schat.

Laat je snel weten

Grote knuffel aan jou

Gr.

R.




Ervaring van R met waarzegster Exena   Ervaring van R met waarzegster Exena   Ervaring van R geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

Nog altijd even lief behulpzaam en eerlijk. Met veel liefde kracht en wijsheid help je iedereen bedankt voor alles wat je doet het is altijd fijn met je te spreken liefs NY je bent en blijft de beste.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Stephanie
  Ervaring met waarzegster Stephanie
  Supermooie legging, bedankt.




Ervaring van Gaby met waarzegster Stephanie   Ervaring van Gaby met waarzegster Stephanie   Ervaring van Gaby geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Stephanie
  Ervaring met waarzegster Stephanie
  Super consult gehad. Alles klopte en wat een lieve vrouw. Echt een aanrader.

Bedankt. Bel u zeker terug.

Liefs L.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Stephanie   Ervaring van Anoniem met waarzegster Stephanie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Stephanie
  Ervaring met waarzegster Stephanie
  Top medium .
Ongelooflijk maar de waarheid.




Ervaring van spiritueel met waarzegster Stephanie   Ervaring van spiritueel met waarzegster Stephanie   Ervaring van spiritueel geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Mijn vriendinnen en ik bellen Anouk op een regelmatige basis en dat is niet voor niets. Geen sprookjesverhalen maar de keiharde waarheid. Soms krijg je een antwoord van Anouk en dan denk je neeeee dat kan niet, om haar vervolgens te moeten bellen en vertellen dat ze gelijk had. Geen vraag is te gek voor Anouk. Van liefde tot gezondheid tot werk Anouk is een ontzettend lieve vrouw die je verteld hoe het zit en wat er gaat gebeuren. Het zijn geen sprookjesverhalen. Mijn vriendin S belt al lange tijd over haar ex vriend die tot 2x toe verloofd is met een andere vrouw geweest en telkens zag Anouk de bruiloft niet doorgaan en dat klopte. Bij mij had ze over mijn gezondheid gelijk gehad ondanks dat de dokters wat anders zeiden. Nu gisteren een vast contract gekregen wat Anouk ook had voorspeld. Anouk we kunnen niet meer zonder je. Bedankt voor je eerlijkheid en oprechtheid. Groetjes S&A.




Ervaring van A en S met waarzegster Anouk   Ervaring van A en S met waarzegster Anouk   Ervaring van A en S geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rin
  Ervaring met waarzegster Rin
  Hoy Rin


bedankt voor je goede coach .hier heb ik zeker wat aan ,plus heeft er al iemand geschreven op psychologies denk ik ook .maar dat maakt niet uit hoor mooie combinatie pendelen en dit of zit ik er naarst . toch fijn dat je op de lijn zit .
liefs S.




Ervaring van S met waarzegster Rin   Ervaring van S met waarzegster Rin   Ervaring van S geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gabriella
  Ervaring met waarzegster Gabriella
  Gisteren al een getuigenis geplaatst. Vergeten mijn waardering in sterren neer te zetten. Alsnog gedaan.




Ervaring van jannigje met waarzegster Gabriella   Ervaring van jannigje met waarzegster Gabriella   Ervaring van jannigje geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gabriella
  Ervaring met waarzegster Gabriella
  Hi Gabriella, vandaag voor het eerst jou gebeld voor inzichten. Alles wat je zei was waar. Je bent ook een vrouw die recht door zee is en je draait er niet om heen. Bedankt voor de warme en liefdevolle inzichten. Wat betreft M zal de tijd het leren. We spreken elkaar volgende maand weer.




Ervaring van C. met waarzegster Gabriella   Ervaring van C. met waarzegster Gabriella   Ervaring van C. geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gabriella
  Ervaring met waarzegster Gabriella
  Gabriella weet snel in te voelen hoe een situatie is en hoe die zich kan ontwikkelen. Een rustige vrouw met oprechte belangstelling.




Ervaring van Jannigje met waarzegster Gabriella   Ervaring van Jannigje met waarzegster Gabriella   Ervaring van Jannigje geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Mams Sanne, je bent echt mn maatje, dank je wel

Ga proberen met mn pendel en ben erg benieuwd
Na mn vakantie en de groei, ben ook blij dat je de foto's nu eindelijk hebt ontvangen en gezien met wie je altijd praat en lacht, jij fleurt me op

Spreek je gauw

Gr.

Tuttebel R.




Ervaring van R met waarzegster Sanne   Ervaring van R met waarzegster Sanne   Ervaring van R geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arwen
  Ervaring met waarzegster Arwen
  Een aanrader, zuivere inzichten. Weet het juiste te vertellen. Eerlijk en hartverwarmend.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Arwen   Ervaring van Anoniem met waarzegster Arwen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoya
  Ervaring met waarzegster Zoya
  Wat een geweldige vrouw. en echt ze heeft me hart gestolen. Ze is zo lief en ze ptlraat met zoveel gevoel. Hoop dat het waarkomt wat ze zegt.geweldige vrouw wauwww.




Ervaring van Sunita met waarzegster Zoya   Ervaring van Sunita met waarzegster Zoya   Ervaring van Sunita geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Weeral bedankt voor je inzichten en je pendel , ik bel je vaak en het komt altijd uit , daarom mijn diepste dank , voor je mooie uitleg en voorspelling .
Je bent sinds jaren een meerwaarde voor deze lijn , altijd eerlijk en soms ook confronterend maar dat mag .

N.




Ervaring van N met waarzegster Amber   Ervaring van N met waarzegster Amber   Ervaring van N geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petrus
  Ervaring met waarzegster Petrus
  Mooi gesprek. er zijn dingen uitgekomen en waar ik nu stukje bij stukje kan samenvatten over me leven. dank u bel je terug .

Groeten S.




Ervaring van S met waarzegster Petrus   Ervaring van S met waarzegster Petrus   Ervaring van S geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is een topper, ik ben altijd wel een beetje sceptisch als het op mediums aankomt. Ik sta elke x verbaast te kijken, wanneer zijn voorspellingen telkens weer uitkomen. Hij kan de situatie heel goed aanvoelen en omschrijven, een verbazingwekkende medium.




Ervaring van Roos met waarzegster Gazali   Ervaring van Roos met waarzegster Gazali   Ervaring van Roos geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Een lieve sociale vrouw, met een prachtige sterke energie. Ik heb bijzondere kaarten mogen ontvangen met een positief vooruitzicht. De dingen die zij heeft benoemd zijn op mn pad gekomen waardoor ik stralend door het leven mag gaan. Dat het nieuwe jaar mij toe mag lachen. Dankjewel mooie vrouw. Liefs Angela.




Ervaring van Angela met waarzegster Sophia   Ervaring van Angela met waarzegster Sophia   Ervaring van Angela geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shiloh
  Ervaring met waarzegster Shiloh
  Lieve Shiloh, dank voor het fijne gesprek, je warmte begrip en waarnemingen zijn pareltjes waar ik weer verder mee kan vliegen.Liefs en Kus van het Koolmeesje.




Ervaring van Koolmeesje met waarzegster Shiloh   Ervaring van Koolmeesje met waarzegster Shiloh   Ervaring van Koolmeesje geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Marco is een top medium, hij is goed in voorspelling en hij geeft ook goede raad en hij heeft ook een luisterent oor, ik raad iedereen aan om naar Marco te bellen want je gaat met goede moed door het leven als je met hem in gesprek bent geweest , ik ga hem zeker terug bellen dus Marco jij hoort mij zeker nog terug.




Ervaring van anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van anoniem met waarzegster Marco   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leane
  Ervaring met waarzegster Leane
  Bedankt voor de steun die je me gaf je bent een hele lieve vrouw tot snel monique.




Ervaring van Monique met waarzegster Leane   Ervaring van Monique met waarzegster Leane   Ervaring van Monique geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Beste medium Alex, bedankt voor je heldere en duidelijk antwoorden no nonsense direct to the point. Thanks Nicole.




Ervaring van Nicole met waarzegster Alex   Ervaring van Nicole met waarzegster Alex   Ervaring van Nicole geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vitta
  Ervaring met waarzegster Vitta
  Vitta, ik bel je wel vaker, en dacht je verdient even een momentje dat ik je in de verf zet. Bij deze laat ik aan iedereen weten dat jij mijn nr 1 bent. Top Vitta. Dankjewel tot snel x Marie.




Ervaring van Marie met waarzegster Vitta   Ervaring van Marie met waarzegster Vitta   Ervaring van Marie geplaatst op 10 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Indy
  Ervaring met waarzegster Indy
  Voelt heel goed in en is super eerlijk. Fijn gevoel als ik met haar praat.




Ervaring van S met waarzegster Indy   Ervaring van S met waarzegster Indy   Ervaring van S geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esterella
  Ervaring met waarzegster Esterella
  Esterella, wat jij kan daar zijn geen woorden voor.
Jij bent een luisterend oor, weet goed waar en wat het probleem kan zijn en ook oplossingen die je aanbiedt waar je echt verder mee kan.
Jij bent zo oprecht en eerlijk.
Je bent een topper op de lijn.
Alvast bedankt.
Alles wat je zei is uitgekomen.
Een echte aanrader.

liefs.




Ervaring van Chelsey met waarzegster Esterella   Ervaring van Chelsey met waarzegster Esterella   Ervaring van Chelsey geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Zeker fijn om deze super heldervoelende consulent te spreken. Hij is to the point.




Ervaring van S met waarzegster Richard   Ervaring van S met waarzegster Richard   Ervaring van S geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegster Anne-Fleur
  Lieve Anne-fleur, U vertelde mij dat u een positief gevoel had over mijn sollicitatie en dat er een man bij het gesprek aanwezig zou zijn. Dit klopte helemaal en ben ook nog direct aangenomen. Hoop dat de vooruitzichten wat betreft de verbouwing ook gaan lukken. Hartelijk dank.




Ervaring van Adrienne met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van Adrienne met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van Adrienne geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Hey Dirk, bij deze bedank ik jou voor het gesprek. Je bent een meerwaarde. Marcel.




Ervaring van Marcel K met waarzegster Dirk   Ervaring van Marcel K met waarzegster Dirk   Ervaring van Marcel K geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rin
  Ervaring met waarzegster Rin
  Ik vind u de beste. Waarom omdat je naar mijn gevoel jezelf blijft, ik kan bij jou me verhaal kwijt. Heb meerdere keren met anderen contact gehad toch ik vind u de beste. Heerlijke gesprekken beetje psycholoog achtig, ga zo verder. M H.




Ervaring van M H met waarzegster Rin   Ervaring van M H met waarzegster Rin   Ervaring van M H geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Qikyra
  Ervaring met waarzegster Qikyra
  Lieve Qikyra, ik spraak je net. Wat ben je goed zich. Je bent de beste van allemaal zonder twijfel. U voorspelling van paar weken geleden zijn uitgekomen. U bent een fantastisch en lieve vrouw. Dank je wel van uw inzichten over Kas. Ik houd uw wel op de hoogte. OY




Ervaring van Marie met waarzegster Qikyra   Ervaring van Marie met waarzegster Qikyra   Ervaring van Marie geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Qikyra
  Ervaring met waarzegster Qikyra
  Ik heb u net gesproken wat ben u een goed medium zich. Uw vorspelling is uitgekomen van afgelopen weken . U Bent de beste Van alle mediums wat ik gesproken heb, u bent ook lief.




Ervaring van Marie met waarzegster Qikyra   Ervaring van Marie met waarzegster Qikyra   Ervaring van Marie geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Wat een rust en liefde breng je, jou steun en je inzichten, voelen als een warme deken. Je bent een engel door jou geloof ik weer in mezelf.

Dag schat tot snel xxxx.




Ervaring van A met waarzegster Sanne   Ervaring van A met waarzegster Sanne   Ervaring van A geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Heel goede consulent, duidelijke antwoorden en inzichtelijk in de vragen die ik had. Echt een aanrader.




Ervaring van Petronella met waarzegster Alex   Ervaring van Petronella met waarzegster Alex   Ervaring van Petronella geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Hartelijk bedankt Meine, je bent een echte Engel voor me, nogmaals superbedankt.

Bel je volgende week nog even op.

Fijne avond, R.




Ervaring van R met waarzegster Meine   Ervaring van R met waarzegster Meine   Ervaring van R geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden