Home Ervaringen Groningen Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegstergroningen.nl


  Online waarzegsters uit Groningen geven online hulp
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzegsters uit Groningen geven online advies en online hulp.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters uit Groningen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Groningen?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Groningen van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Groningen.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegstergroningen.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Groningen had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabina
  Ervaring met waarzegster Sabina
  Lieve Sabina, pension en vliegticket geboekt naar Altea. Op mijn 50e verjaardag drink ik champagne op een nieuw begin op het strand. Zo spannend. Dank je voor je adviezen en PowerTalk. Ik bel je zeker nog voor de reis voor tips. Liefs x




Ervaring van Jo met waarzegster Sabina   Ervaring van Jo met waarzegster Sabina   Ervaring van Jo geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Evs
  Ervaring met waarzegster Evs
  Heel goed gesprek gehad! Advies en duidelijk inzicht gekregen van Evs. Voor mij is ze een topper!




Ervaring van Caroline De Vos met waarzegster Evs   Ervaring van Caroline De Vos met waarzegster Evs   Ervaring van Caroline De Vos geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Geweldig mooi mens zo puur recht voor de raap en spatzuiver!!! Alles klopte uit mijn verleden bizar wat ze wist te vertellen dingen die ik al was vergeten. Prachtige toekomst voorspelling gehad voelde aan mijn lichaam dat ze me heeft geraakt en de spanning vloog zo eruit! De beste die ik ooit gesproken heb. Dankjewel, zo dankbaar




Ervaring van Diana met waarzegster Isha   Ervaring van Diana met waarzegster Isha   Ervaring van Diana geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Daisy
  Ervaring met waarzegster Daisy
  Geen wazige antwoorden, gewoon to the point. En eerlijk.
Als ik antwoorden wil kom ik zeker bij Daisy terug.





Ervaring van F. met waarzegster Daisy   Ervaring van F. met waarzegster Daisy   Ervaring van F. geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Deze vrouw was echt heel duidelijk.
Ze beschrijft de situatie perfect.
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze mij vertelde zal gaan gebeuren.
Dankjewel Char x




Ervaring van F. met waarzegster Shar   Ervaring van F. met waarzegster Shar   Ervaring van F. geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nona-Yo
  Ervaring met waarzegster Nona-Yo
  Dank je wel, Nona Yo, voor je fantastische adviezen. Dankzij jouw advies hebben we een probleem op het werk op tijd en goed kunnen aanpakken. En je voorspellingen t.a.v een vriend van mij zijn ook uitgekomen.




Ervaring van Viv met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Viv met waarzegster Nona-Yo   Ervaring van Viv geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Lieve Sharida, zeer helder, duidelijk en eerlijk advies. Heel behulpzaam helderziende. xx F




Ervaring van Frits met waarzegster Sharida   Ervaring van Frits met waarzegster Sharida   Ervaring van Frits geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Caroline
  Ervaring met waarzegster Caroline
  Lieve Caroline,

Wat ben ik blij jou gesproken te hebben vandaag. Je kon me direct vertellen wat er aan de hand is. Door de inzichten die je me hebt gegeven, kan ik nu ook meer voelen hoe ik me echt voel en is het inderdaad niet het juiste moment om veranderingen aan te brengen. Dat komt. Ik ga meer naar buiten en uit m’n hoofd en heb vertrouwen in wat er komen gaat…op het juiste moment. Je hoort me zeker weer.
Dank je wel, je hebt me enorm geholpen.

Liefs.




Ervaring van A met waarzegster Caroline   Ervaring van A met waarzegster Caroline   Ervaring van A geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Caroline
  Ervaring met waarzegster Caroline
  Lieve Caroline,
Wat ben ik blij dat ik jou vandaag gesproken heb.
Je wist precies te benoemen hoe ik me op dit moment voel. Bizar, zo goed.
Gelukkig heb je me laten voelen wat ik echt voel door inzichten te geven.




Ervaring van A met waarzegster Caroline   Ervaring van A met waarzegster Caroline   Ervaring van A geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, sorry mijn bel minuten waren op, dankje wel dat je naar ons gekeken hebt. Ik krijg altijd zoveel rust bij jou, omdat ik weet dat alles wat je zegt, uitkomt.
Je bent een top medium, die alles tot in detail ziet.
wat Je niet kon weten.




Ervaring van J met waarzegster Thaiis   Ervaring van J met waarzegster Thaiis   Ervaring van J geplaatst op 2 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Shar
  Ervaring met waarzegster Shar
  Deze vrouw was echt heel duidelijk.
Ze beschrijft de situatie perfect.
Ik heb er vertrouwen in dat wat ze mij vertelde zal gaan gebeuren.
Dankjewel Char x




Ervaring van F. met waarzegster Shar   Ervaring van F. met waarzegster Shar   Ervaring van F. geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Laila alles wat je zei klopte helemaal. Je zegt het ook met zachte stem zoals je bent. Ik ga zeker aant werk met m'n chakra's en blijf hoopvol voor de liefde met D.
Een zuivere aanwinst op deze lijn, tot weder horen en vele knffs als dank.




Ervaring van Annick met waarzegster Laila   Ervaring van Annick met waarzegster Laila   Ervaring van Annick geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,
Jou gesprekken zijn altijd zo fijn! Je bent nog de beste en de liefste, jou kennis en gevoel en wat jij allemaal ziet en weet daar vind je geen 2e van.
Ik hoop dat er nog vele gesprekken mogen komen. Liefs NY




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anda-Eldur
  Ervaring met waarzegster Anda-Eldur
  Goedemorgen,

Wel ik moet zeggen en toffe dame bent u, u hebt eigenlijk gezegd het geen ik al wel wist wat ik moet doen en bevestigd.
Maar u gaf me ook goede raad waar ik mee verder kan bedankt.

Rita.




Ervaring van Rita met waarzegster Anda-Eldur   Ervaring van Rita met waarzegster Anda-Eldur   Ervaring van Rita geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anda-Eldur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marieke
  Ervaring met waarzegster Marieke
  Marieke, hoe goed ben jij ik kon veel plaatsen van jou reading weinigen die dit kunnen hele lieve en vriendelijke dame ik bel jou zeker nog terug sasha.




Ervaring van Sasha  met waarzegster Marieke   Ervaring van Sasha  met waarzegster Marieke   Ervaring van Sasha geplaatst op 1 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marieke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Zuivere medium, heldere inzichten. Ze voelde zaken goed aan en eerlijke antwoorden. Dank, ik zie het positief tegemoet!




Ervaring van D met waarzegster Laila   Ervaring van D met waarzegster Laila   Ervaring van D geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Bedankt voor de mooie consult Gazali, wat een lief en zuiver persoon ben jij.




Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Niamh
  Ervaring met waarzegster Niamh
  Ik weet niet hoe je het doet, maar iedere keer zit je er pal boven op. Je hebt de wijsheid in pacht en je draait er geen woorden voor om. Dank je wel voor je enorme inzet.




Ervaring van Iris met waarzegster Niamh   Ervaring van Iris met waarzegster Niamh   Ervaring van Iris geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Jos had het goed dat het dat huis werd en ook de operatie die zou plaatsvinden had hij voorspeld. knap van je jos. liefs




Ervaring van anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lobke
  Ervaring met waarzegster Lobke
  Lieve mensen wat is Lobke goed, alles wat ze zegt komt uit en wel op het juist tijdstip, Wat ben jij een super vrouw, dank je wel voor alles, je bent top 1000 maal dank.




Ervaring van maggy  met waarzegster Lobke   Ervaring van maggy  met waarzegster Lobke   Ervaring van maggy geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sara
  Ervaring met waarzegster Sara
  Lieve Sara, ben altijd blij met jou. Vooral als ik het even niet meer weet. Dan heb jij wel een antwoord. Ik hoop echt dat we vooruit gaan en financieel vooruitgang gaan boeken want dan zit hij ook beter in zijn vel. Ik hoop dat je weer gelijk krijg over je voorspellingen. Ik hou je op de hoogte. Dikke kus en bedankt




Ervaring van Anoniem  met waarzegster Sara   Ervaring van Anoniem  met waarzegster Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Romyna er is al veel uitgekomen ik hoop je nog een keer te spreken er over hihi, kom je vaker online aubbb als het mogelijk is voor je liefs A.xxxxx




Ervaring van Anoniem met waarzegster Romyna   Ervaring van Anoniem met waarzegster Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Andwello Dennis, de inzichten die ik heb gekregen van je hebben mij zo erg goed gedaan. Binnenkort zal ik ergens weer contact met je opnemen




Ervaring van Bianca met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Bianca met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Bianca geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jeannet
  Ervaring met waarzegster Jeannet
  Straight to the point, ze zal er niet omheen draaien wat ze ook mag zien of voelen.

Dankjewel voor alles. Je hebt mij veel positieve energie gegeven.




Ervaring van Mirjam met waarzegster Jeannet   Ervaring van Mirjam met waarzegster Jeannet   Ervaring van Mirjam geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Bedankt voor je inzichten Cor. Ik vertrouw je en zal geduld hebben. Je bent een paragnost die met weinig woorden toch veel kan vertellen.





Ervaring van Clair met waarzegster Cor   Ervaring van Clair met waarzegster Cor   Ervaring van Clair geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Lieve Valentine

Velen dank voor je mooie reading, goede adviezen, inzichten en een oprecht gesprek. Blij dat ik jou heb mogen spreken.




Ervaring van Jannie met waarzegster Valentine   Ervaring van Jannie met waarzegster Valentine   Ervaring van Jannie geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johan
  Ervaring met waarzegster Johan
  Johan voelt mij heel goed aan, weet alles heel goed over te brengen en heeft een fijne stem om naar te luisteren. Paragnost met veel kennis en inzicht




Ervaring van Alysha met waarzegster Johan   Ervaring van Alysha met waarzegster Johan   Ervaring van Alysha geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Dank je wel Marie. Jij bent een hele fijne gesprekspartner met veel kennis en inzichten. Ik was aardig onder de indruk na ons gesprek. Ik wens je veel warmte en licht toe - Linda




Ervaring van Linda met waarzegster Marie   Ervaring van Linda met waarzegster Marie   Ervaring van Linda geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Andwello Dennis
  Ervaring met waarzegster Andwello Dennis
  Lieve Andwello Dennis, je bent echt een aanwinst voor de lijn. Je hebt het altijd bij het juiste eind, een medium naar mijn hart.





Ervaring van Cecile met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Cecile met waarzegster Andwello Dennis   Ervaring van Cecile geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Andwello Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romeo
  Ervaring met waarzegster Romeo
  Romeo biedt een luisterend oor en geeft goed advies. Ik vind hem eerlijk en oprecht en ik ga hem ongetwijfeld zeker nog eens bellen.

Liefs M





Ervaring van Mireille met waarzegster Romeo   Ervaring van Mireille met waarzegster Romeo   Ervaring van Mireille geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karen
  Ervaring met waarzegster Karen
  Mijn krediet was op maar ik ga je zeker weer bellen. Je bent geweldig. Bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem  met waarzegster Karen   Ervaring van Anoniem  met waarzegster Karen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Leuke en vlotte vrouw. Snel met antwoorden. Ze heeft de huidige situatie in goed aangevoeld. Dank je wel voor de inzichten en het fijne gesprek

Liefs




Ervaring van Margret met waarzegster Sharida   Ervaring van Margret met waarzegster Sharida   Ervaring van Margret geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  Dank je wel voor je warme consult, je voelt veel en ziet heel veel. Ik ben benieuwd wanneer ik het allemaal mag meemaken.




Ervaring van Galina met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Galina met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Galina geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Laila
  Ervaring met waarzegster Laila
  Laila ik heb je gisteren aan de lijn gehad. Je bent een krachtige vrouw en je ziet heel veel dingen zonder vantevoren gezegd of gezien te hebben. Echt een zuiver medium. En ook een lieve vrouw. Astrid




Ervaring van astrid met waarzegster Laila   Ervaring van astrid met waarzegster Laila   Ervaring van astrid geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster P Hernani
  Ervaring met waarzegster P Hernani
  Zeer goede sessie, dank voor uw inzicht en de begeleiding. liefs X




Ervaring van bezorgde anon met waarzegster P Hernani   Ervaring van bezorgde anon met waarzegster P Hernani   Ervaring van bezorgde anon geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met P Hernani  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegstergroningen.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegstergroningen.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegstergroningen.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegstergroningen.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden